به گزارش خبرنگار
حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمدرضا پورمعین، دبیر انجمن خادمان قرآنی در نشست تخصصی «جایگاه موسسات و تشکلهای قرآنی در انجمن خادمان قرآن کریم» که بعدازظهر دیروز 24 اسفند در اتحادیه تشکل های قرآن و عترت کشور برگزار شد، اظهار داشت: تا پایان بهمن 94 بیش از هزار ساعت بر روی اساسنامه انجمن خادمان قرآن کریم کار کردیم و هم اکنون اساسنامه نهایی مراحل پایانی ثبت خود را میگذراند.
وی افزود: در بهار سال 95 جلسهای برای انتخاب ارکان اصلی انجمن خادمان قرآن کریم همچون دبیرکل و هیأت امنا برگزار خواهد شد.
پورمعین گفت: باید حمایتهای جدی از خادمان قرآنی چه در حوزه فرهنگی و چه در حوزه برنامهریزی انجام بگیرد.
وی افزود: ما برنامهای برای حمایت مادی مادامالعمر را هم پیشبینی کردهایم و منتظر تصویب آن توسط وزارت ارشاد اسلامی هستیم که ماهیانه در حد حقوق یک کارمند و با در نظر گرفتن بیمه پرداخت شود.
دبیر انجمن خادمان قرآن کریم با اشاره با نقش موسسات قرآنی بیان کرد: انتخاب خادمان قرآن در 20 سال گذشته منوط به افرادی بود که یا موسسه داشته، یا در موسسهای مدیر و یا عضو هیأت مدیره بودهاند.
وی در خصوص وابستگی موسسات قرآنی به دولت خاطر نشان کرد: موسسات اگر بخواهند به دولت وابسته باشند، نمیتوانند فعالیت های قرآنی را پیش برده و به جامعه قرآنی خدمت کنند.
پورمعین افزود: اگر موسسات از کمکهای مردمی استفاده کرده و به صورت مستقل عمل کنند، میتوانند به عنوان خادمین قرآنی معرفی شوند.
وی عنوان کرد: در سال گذشته مردم کشور 56 هزار میلیارد تومان بابت لباس خرج کردند و سوال من در اینجا این است که آیا مردم حاضر نخواهند شد 5 میلیارد برای فعالیتهای قرآنی خرج کنند؟
دبیر انجمن خادمان قرآن کریم افزود: سهم سرانه کتاب از هزینه زندگی هر ایرانی هزار و 500 تومان بوده و در بخش قرآن 175 تومان است و این نشانه عدم تبلیغ و فعالیت موسسات قرآنی است.
وی در پایان در خصوص ملاکهای انتخابهای خادمان قرآنی گفت: خادمان باید دارای حسن سابقه در انجمن باشند، اثر آنها باید یک اثر ملی بوده و قابلیت بینالمللی شدن را دارا باشد.
انتهای پیام/