به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه چند فوت و فن برای آشپزی و کدبانوگری در منزل بیان شده است که امیدواریم مفید باشد:
اگر بهترین و سریعترین روش برای پوست کردن گوجه فرنگی، پخت اسفناج، از بین بردن پلاسیدگی کاهو و اموری از این دست را نمیدانید، پیشنهاد میکنیم خواندن این مطلب کوتاه که دربردارنده چند ترفند آشپزی است را از دست ندهید.
پختن اسفناج: برای پختن اسفناج کمی آب داخل ظرف اسفناج بریزید و حرارت را کم کنید اما برای آنکه اسفناج در ظرف بالا نیاید یا اصطلاحا سر نرود، در قابلمهای کوچکتر از قابلمهای که روی گاز گذاشتهاید انتخاب کنید و روی اسفناجها بگذارید.
پوست کندن گوجه فرنگی: ابتدا گوجه ها را به مدت ۸ ثانیه داخل آب جوش قرار دهید و بعد آن را داخل آب سرد بیندازید. پوست گوجه ها به راحتی جدا میشود.
تازه نگه داشتن سبزیهای خرد نشده: اگر فرصت خرد کردن سبزیهای پاک شده را ندارید، آنها را داخل کیسه فریزر بگذارید و داخل فریزر قرار دهید. موقع استفاده، آن را از فریزر خارج کنید و اگر قبل از آب شدن یخ آن، سبزی را رنده کنید، هم راحتتر ریز میشود و هم طعم سبزی تازه را میدهد. البته بهتر است برای رنده کردن از دستکش استفاده کنید تا دست شما سرمای زیادی را حس نکند.
سبز ماندن سبزیجات: اگر مایلید سبزی آش یا سبزیجات دیگر مانند نخود فرنگی یا لوبیا سبز، همچنان سبز بمانند و رنگ کدر به خود نگیرند، باید در مدت پخت، در ظرف را باز بگذارید یا یک چهارم قاشق چای خوری جوش شیرین به سبزیجات مذکور اضافه کنید.
از بین بردن پلاسیدگی کاهو و کرفس: کمی آبلیمو در آب سرد بریزید، سپس کاهو و کرفس را در آن خیس کنید و چند ساعت درون یخچال قرار دهید تا تازگی خود را به دست آورد.
منبع:نیک صالحی
انتهای پیام/