به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، معاون موسسه تحقیقات برنج کشور گفت: با این مقدار بذر حدود 60 هکتار از اراضی مازندران زیر کشت طارم هاشمی برود.
عبدالرحمان عرفانی افزود: طارم هاشمی از ارقام بومی مازندران به شمار می رود و به خاطر عطر و طعم خوب مورد استقبال مصرف کنندگان ایرانی است.
وی با بیان اینکه میزان تولید این رقم در هر هکتار چهار تن است، گفت: بذر مادری طارم هاشمی پس از سال ها مطالعه و تحقیق در مراکز تحقیقاتی جهاد کشاورزی به دست آمد و سال آینده حدود هفت تن از این بذر تولید و توزیع می شود.
انتهای پیام/