به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، 15 آشپز و حدود 30 کمک آشپز این آش نذری را در روستای طوله کلا بخش دابودشت آمل پختند و آن را میان پنج هزار نفر توزیع کردند.
مسلم مکاری مسئول برپایی
این مراسم گفت: برای پخت این آش 150 کیلو گرم حبوبات ، 120 کیلو گرم برنج ، 105 کیلو گرم
رشته ، یکصد کیلوگرم کشک و 90 کیلوگرم پیاز و انواع سبزی استفاده شد.
وی با بیان اینکه این آش نذری میان
روستاییان منطقه و مهمانانی که از شهرهای بابل و قائمشهر در این روستا حضور داشتند
توزیع شد افزود: پخت آش نذری ویژه ایام فاطمیه در این روستا چند دهه سابقه دارد و پخت آن از
دو دیگ اکنون به بیش از 15 دیگ بزرگ افزایش یافته است
.
مکاری افزود : مردم، خوردن و بردن این آش
را متبرک می دانند و از ساعت ها قبل در روستا حضور می یابند.
وی گفت : مواد مورد نیاز آش نذری از نذورات مردم تامین می شود.
انتهای پیام /