ساری؛

پخت آش 20 تنی

دوستداران اهل بیت عصمت و طهارت در آمل همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) آش نذری 20 تنی پختند.

به گزارش    گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، 15 آشپز و حدود 30 کمک آشپز این آش نذری را در روستای طوله کلا بخش دابودشت آمل پختند و آن را میان پنج هزار نفر توزیع کردند.

مسلم مکاری مسئول برپایی این مراسم گفت: برای پخت این آش 150 کیلو گرم حبوبات ، 120 کیلو گرم برنج ، 105 کیلو گرم رشته ، یکصد کیلوگرم کشک و 90 کیلوگرم پیاز و انواع سبزی استفاده شد.

وی با بیان اینکه این آش نذری میان روستاییان منطقه و مهمانانی که از شهرهای بابل و قائمشهر در این روستا حضور داشتند توزیع شد افزود: پخت آش نذری ویژه ایام فاطمیه در این روستا چند دهه سابقه دارد و پخت آن از دو دیگ اکنون به بیش از 15 دیگ بزرگ افزایش یافته است .

مکاری افزود : مردم، خوردن و بردن این آش را متبرک می دانند و از ساعت ها قبل در روستا حضور می یابند.

وی گفت : مواد مورد نیاز آش نذری از نذورات مردم تامین می شود.

انتهای پیام /

برچسب ها: ساری ، آش نذری ، آشپزی ، آمل ، نذورات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار