به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، طرح پرداخت متمرکز حقوق مستمری بگیران و بازنشستگان تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی به منظور همسان سازی زمان پرداخت حقوقها به اجرا در آمد و به این ترتیب آن دسته از بازنشستگان و مستمری بگیرانی که حقوق خود را از پنجم تا نوزدهم هرماه صرفاً از طریق بانک رفاه کارگران دریافت میکردند اکنون با تکمیل این برنامه، حقوقشان را بین 20 تا 27 هر ماه میگیرند.
به منظور رفع هرگونه نگرانی بابت زمان پرداخت حقوق، در ابتدای اجرای طرح در آبان ماه مراحل مختلف آن از طریق سایت سازمان تأمین اجتماعی، رسانه ملی، سایر رسانههای گروهی، شعب تأمین اجتماعی و کانونهای بازنشستگان در سراسر کشور به صورت دقیق اطلاع رسانی شد.
به گفته رحیم اردلان، معاون اداری مالی سازمان تامین اجتماعی یکپارچگی در پرداختها، برقراری عدالت و رفتار همسان و عادلانه در پرداخت حقوق خارج از اولویت الفبایی، کشف و شناسایی هم پوشانیها، مدیریت بهینه وجوه، سهولت در پرداخت و دریافت حقوق، دقت در پرداختها و صیانت از منابع و منافع مستمری بگیران و بازنشستگان سازمان از جمله اهداف این طرح به شمار می رود.
علی رغم آنکه گفته میشد بازنشستگان حقوق خود را با 30 و 40 روز تاخیر دریافت میکنند اما تقی پور مشاور مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با رد این اظهارات پرداخت و گفت که این مساله به هیچ وجه صحت ندارد و در پرداخت حقوق بازنشستگان حتی یک روز هم تاخیر نداشتهایم.
در همین راستا چندی پیش سید تقی نوربخش، مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی درباره آخرین وضعیت اجرای این طرح و میزان تحقق اهداف مطروحه به ایسنا گفت: از اسفندماه سال 94،حقوق کلیه مستمری بگیران 20 تا 27 هر ماه پرداخت میشود و از این پس هیچ تغییری در آن ایجاد نخواهد شد.
وی ادامه داد: با اجرای این طرح عدالتی برقرار شد و بر این اساس از سال 95 کلیه پرداختها از سوی ستاد مرکزی انجام میشود. موفق شدیم در این طرح 7000 همپوشانی را حذف کنیم. به عنوان مثال فردی در یک شهر مستمری بازماندگی دریافت کرد و در شهر دیگری بیمه بیکاری. یا موارد دیگری بود که بیمه شده فوت کرده بود و ما همچنان به او حقوق پرداخت میکردیم. همه این موارد شناسایی و برطرف شدهاند.
نوربخش اضافه کرد: علاوه بر این به سه سامانه آنلاین ثبت احوال و سازمان املاک متصل هستیم و از چهار واقعه ولادت، فوت، ازدواج و طلاق سریعا مطلع میشویم. امیدواریم این طرح اثرات مثبتی در جهت حذف هدر رفت منابع سازمان داشته باشد.
منبع:ایسنا