آجیل سرشار از ویتامین آ، ای، آهن، منیزیم، فسفر، منگنز، کلسیم و سلنیوم است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: آجیل دارای امگا ۶ و امگا ۳ است و ر دیگر تنقلات مانند شیرینی ها این ریز مغذی ها وجود ندارد.

انتظاری افزود: مغزهای موجود در آجیل سرشار از ویتامین C، پتاسیم و آنتی اکسیدان است که از بدن در برابر بیماری ها محافظت می کند.

به گفته وی؛ مصرف آجیل برای بیمارانی مانند دیابتی ها، افراد مبتلا به پرفشاری و چربی خون عواقب ناخوشایندی دارد.

مصرف آجیل بعد از وعده غذایی سبب اضافه وزن در افراد می شود.

این کارشناس تغذیه افزود: مصرف آجیل از بیماری های قلبی و عروقی پیشگیری می کند.

انتظاری گفت: مصرف مغزهای تازه، خطر ابتلا به بیماری هایی مانند دیابت و سرطان ها را کم می کند.

وی افزود: بیماران مبتلا به پرفشاری خون می توانند فشار خون را با مصرف مغز های تازه و خام کاهش دهند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.