به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، کارشناس تغذیه مرکز بهداشت ساری گفت: زنجبیل اصالتاً یك گیاه چینی و هندی است که 4 هزار سال قدمت دارد.
آشتیانی افزود: زنجبیل به علت طعم تند و بوی معطر برای درمان درد معده مؤثر است.
به گفته وی؛ ریشه زنجبیل برای درمان بیماری های گلودرد، سردردها، آرتریت ، تب و لرز، سرماخوردگی و آنفلونزا مفید است.
این کارشناس تغذیه افزود: مصرف زنجبیل چهار گرم در روز مجاز است.
آشتیانی گفت: برای درمان تهوع و سوء هاضمه روزانه 2 تا 4 گرم ریشه تازه زنجبیل مصرف شود.
وی افزود: برای کاهش درد ورم مفاصل از آب، عصاره یا چای زنجبیل تازه به میزان 4 گرم مصرف شود.
به گفته کارشناس تغذیه؛ ضماد روغن زنجبیل به روی موضع دردهای مفصلی را کم می کند.
انتهای پیام/