به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی، استاندار در مراسم تحویل 60 دستگاه نیسان و 8 دستگاه کامیونت با اعتباری بالغ بر 30 میلیارد ریال بین دهیاری های استان بر لزوم تحقق اقتصاد مقاومتی در مناطق روستایی با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و خیران تاکید کرد.
علیرضا رشیدیان با اشاره به اینکه یکی از اصلی ترین نکات تئوری های جدید مدیریتی پرهیز از توسعه نقطه ای و جزیره ای است، گفت: در همین راستا توجه به رشد متوازن مناطق شهری و روستایی با هدف جلوگیری از مهاجرت ها و بروز پدیده حاشیه نشینی ضروری است.
وی نقش روستاها به عنوان نخستین حلقه زنجیره اقتصاد و سهم آنان در تولید را بی بدیل دانست و افزود: یکی از سیاست های اعلامی مقام معظم رهبری در رابطه با اقتصاد مقاومتی خوشه سازی است که با هدف افزایش درآمد روستاییان، مزیت های موجود شناسایی و با همکاری معاونت توسعه روستایی ریاست جمهوری طرح های توسعه ای در روستاهای استان اجرایی شد.
استاندار خراسان رضوی افزود: حدود 60 میلیارد تومان طرح اقتصادی در قالب خوشه سازی نهایی شده که 20 درصد اعتبارات آن توسط روستاییان و 80 درصد آن توسط دولت محقق می شود که با اقدامات در دست پیگیری در نیمه نخست سال جاری تامین اعتبار می شود.
رشیدیان طرح ایجاد اشتغال پایدار روستایی را از دیگر طرح های درحال اجرا در روستاها با کمک کمیته امداد امام خمینی(ره) و صندوق کارآفرینی امید دانست و گفت: با تداوم فعالیت آنان زمینه هم پوشانی فعالیت های اقتصادی و توسعه زیرساخت های روستایی فراهم شود.
وی استفاده از ظرفیت مردم علاقمند و روستاییان تحصیل کرده در شوراهای اسلامی را از دیگر راهکارهای توسعه معرفی و ابراز امیدواری کرد: با عملیاتی شدن سیاست های اقتصاد مقاومتی و همراهی مردم با دولت مردان حرکت در مسیر پیشرفت بیش از گذشته سرعت یابد.
استاندار خراسان رضوی یکی از پایه های انقلاب اسلامی را حضور مردم در صحنه و عدم استفاده از نیروی نظامی دانست و گفت: در نظام مقدس جمهوری اسلامی زنان دوشادوش مردان با تکیه بر توانمندی، کارآمدی و صلاحیت تا بالاترین سطوح مدیریتی نظام اسلامی حضور دارند.
رشیدیان با اشاره به حضور بانوان در پستهای دهیاری افزود: بانوان در نقش دهیاران زمینه توسعه بیش از پیش روستاها را فراهم کرده اند.
وی همچنین به توسعه راههای روستایی اشاره و تصریح کرد: در سال 94 حدود 90 هزار تن قیر برای توسعه جاده های استان توزیع شد که مقدار قابل توجهی از آن برای ایجاد و بهسازی جاده های روستایی مورد استفاده قرار گرفت.
استاندار خراسان رضوی کاهش آمار تلفات جاده ای در روستاها را از طریق نهادینه کردن فرهنگ رانندگی، نصب علایم راهنمایی و رانندگی، اصلاح نقاط حادثه خیز و آموزش اهالی ضروری دانست و گفت: تسهیل مسیر و تامین اعتبار برای توسعه وظیفه دولت است که در کنار حضور مردم و خیران بیش از پیش عملیاتی خواهد شد.
در این مراسم معاون هماهنگی امور عمرانی، مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری خراسان رضوی و تعدادی از مدیران ستادی حضور داشتند. استاندار خراسان رضوی در این مراسم با اهدا لوح از سه تن از دهیاران برگزیده آزمون مکاتبه ای دهیاری ها قدردانی کرد.
انتهای پیام//