به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، مدیر شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با اشاره به متوسط سرانه مصرف 19.2کیلوگرمی ماهی در دنیا اظهار کرد:افزایش مصرف ماهی در اصفهان نسبت به 20 سال گذشته 4.5 برابر شده است.
محمدرضا عباسی گفت:اطلاع رسانی و فرهنگ سازی در راستای ارتقای سرانه مصرف آبزیان، بسترهای مناسبی را برای ایجاد بازارهای تخصصی آبزیان و صنایع فرآوری و بسته بندی آبزیان در استان فراهم کرده است.
وی افزود: ماهی دارای خواص ضد التهابی است و موجب درمان التهاب،کاهش سردردهای میگرنی و کاهش دردهای عضلانی می شود،همچنین مصرف ماهی و روغن ماهی برای بیماران دیابتی مفید است زیرا قند خون را افزایش نمی دهد.
استان اصفهان دارای 482 واحد شیلات است و با تولید یک هزار و 91 تن ماهی گرم آبی و 3 هزار و 89 تن ماهی سرد آبی سالانه حدود 5 هزار تن انواع ماهی گرم آبی و سردآبی تولید می کند.
همچنین 728 واحد شیلات با تولید 56 میلیون و
891 قطعه ماهی زینتی در این استان فعال هستند.
انتهای پیام/م