"رقابت برای پذیرش در دانشگاه" در بین داوطلبان، چند سالی است جای خود را به "رقابت برای پذیرش در دانشگاه‌های برتر" داده است، به عبارت دیگر با افزایش تعداد مراکز آموزش عالی طی چند سال گذشته، تکیه زدن به صندلی‌های دانشگاه‌های برتر به هدف داوطلبان کنکور تبدیل شده، بنابراین نکته فعلی حائز اهمیت، ظرفیت پذیرش این دانشگاه‌ها است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، "رقابت برای پذیرش در دانشگاه" در بین داوطلبان، چند سالی است جای خود را به "رقابت برای پذیرش در دانشگاه‌های برتر" داده است، به عبارت دیگر با افزایش تعداد مراکز آموزش عالی طی چند سال گذشته، تکیه زدن به صندلی‌های دانشگاه‌های برتر به هدف داوطلبان کنکور تبدیل شده، بنابراین نکته فعلی حائز اهمیت، ظرفیت پذیرش این دانشگاه‌ها است.

با نزدیک شدن به زمان برگزاری آزمون های کارشناسی و کارشناسی ارشد و همچنین موسم انتخاب رشته برای آزمون دکتری، ظرفیت پذیرش دانشگاه‌های برتر در مقاطع مختلف تحصیلی از مباحث مورد توجه داوطلبان است.

کاهش پذیرش دانشجو در دوره‌های مجازی دانشگاه تهران

سید حسین حسینی، معاون آموزشی دانشگاه تهران،از عدم کاهش یا افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی این دانشگاه خبر داد و اظهار کرد:پذیرش دانشجو در مقاطع کارشناسی،کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه تهران مشابه سال‌های قبل است.

وی افزود:البته در سال جاری پذیرش دانشجو در دوره های مجازی و الکترونیکی در مقطع کارشناسی ارشد نسبت به سال‌های قبل کاهش پیدا می‌کند و به حداقل می‌رسد که دلیل این موضوع ازدیاد پذیرش دانشجو در این دوره‌ها طی سال‌های گذشته است.

افزایش پذیرش دانشجو در دانشگاه امیرکبیر

سید احمد معتمدی، رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر از افزایش 5 تا 10 درصدی پذیرش دانشجو در مقاطع تحصیلات تکمیلی این دانشگاه خبر داد و به ایسنا گفت:پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی نیز در سال تحصیلی جاری در دانشگاه امیرکبیر حدود 20 تا 25 درصد در رشته های مختلف افزایش داشته که این روند برای سال تحصیلی آینده نیز ادامه خواهد داشت.

عدم کاهش ظرفیت پذیرش دانشجو در دانشگاه علامه

همچنین،حسین سلیمی،رییس دانشگاه علامه طباطبایی در گفت‌و‌گو با ایسنا از عدم کاهش ظرفیت پذیرش دانشجو در این دانشگاه برای سال تحصیلی آینده خبر داد و افزود: ظرفیت پذیرش دانشجو در سال تحصیلی آینده مشابه ظرفیت پذیرش در سال تحصیلی جاری خواهد بود. البته دانشگاه علامه طی دو سال گذشته در برخی از رشته های تحصیلات تکمیلی که بی رویه دانشجو جذب شده بود، کاهش ظرفیت داشته است.

ظرفیت پذیرش دانشجو در دانشگاه شهید بهشتی مشابه سال قبل

محمدمهدی طهرانچی،رییس دانشگاه شهید بهشتی نیز درمورد ظرفیت پذیرش دانشجو در این دانشگاه طی سال تحصیلی جاری نیز به ایسنا توضیح داد: ممکن است ظرفیت پذیرش در مقطع دکتری کمی افزایش داشته باشد اما در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد افزایش پذیرش دانشجو صورت نخواهد گرفت و ظرفیت پذیرش دانشجو در این مقاطع مشابه سال قبل خواهد بود.

افزایش 20 درصدی پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی دانشگاه علم و صنعت

محسن کلانتر،معاون آموزشی دانشگاه علم و صنعت نیز از افزایش 20 درصدی پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی این دانشگاه خبر داد و به ایسنا گفت:پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی در دانشگاه علم و صنعت 20 درصد نسبت به سال گذشته افزایش خواهد داشت اما ظرفیت پذیرش دانشجو در مقاطع تحصیلات تکمیلی مشابه سال‌های گذشته است.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار