![افتتاح یک هتل پنج ستاره با حضور وزیر میراث فرهنگی در شیراز](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/4/15/19534174_481.jpg)
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛ رییس سازمان جهاد كشاورزی استان یزدمیانگین روزانه کشتار مرغ در کشتارگاههای طیور استان را بیش از16 هزار و 800 قطعه و بیش از 33 تن اعلام کرد و گفت: نظارتهای بهداشتی در بالاترین سطح در کشتارگاهها رعایت میشود و تلاش تمامی مسئولان بر این است تا این ماده غذایی ارزشمند در بهترین شرایط کشتار و بستهبندی به مردم ارائه شود.
سجادی پورافزود: جوجه ریزی مرغ داریها براساس ایجاد تعادل در بازار عرضه و تقاضا انجام میشود که امیدواریم این کار به نفع تولیدکنندگان باشد.
وی با تاکید بر حل مشکل مرغداران ، خواستار ارائه راه کا رهای ریشه ای و اساسی بجای راه کارهای مقطعی شد.
در این جلسه مقررشد کمیته ای متشکل از دستگاه های ذیربط (جهادکشاورزی، دامپزشکی و استانداری ) تشکیل و پس از شناسایی عاملین واردکننده مرغ گرم ازاستانهای شمالی به استان بررسی شود.
انتهای پیام/ی