به گزارش
حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از ستاد خبری بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، همایون امیرزاده مشاور اجرایی معاونت امور فرهنگی از اختصاص یارانه خرید کتاب به سازمان بهزیستی کشور در راستای اجرای تفاهم نامه همکاری میان معاونت امور فرهنگی با این سازمان خبر داد و گفت: سال گذشته تفاهم نامه همکاری میان معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان بهزیستی کشور به منظور ترویج و تعمیق کتابخوانی به امضاء رسید و یکی از بندهای این تفاهم نامه به موضوع تخصیص ساعت کتاب و کتابخوانی در مهد کودک ها اختصاص داشت.
وی افزود: از همین رو در ایام برگزاری نمایشگاه کتاب تهران تخفیف 50 درصدی به کتابخانه های مهدکودک ها ارایه می شود تا نسبت به تجهیز کتابخانه های خود برای مربیان و کودکان در مهد ها اقدام کنند. امسال این طرح برای سه استان تهران، قم و البرز در نمایشگاه کتاب تهران اجرا می شود.
مشاور اجرایی معاونت امور فرهنگی همچنین از تخصیص فرصت و ساعت کتابخوانی در مهدکودک ها خبر داد و گفت: از تیر ماه 1395 این طرح وارد فاز اجرایی می شود و به مهد کودک های برگزیده در اجرای این طرح، درجه و لوح تقدیر از سوی معاونت امور فرهنگی اعطا خواهد شد.
امیرزاده در پایان خاطرنشان کرد: طرح تجهیز کتابخانه های مهدهای کودک صرفا به نمایشگاه کتاب منحصر نخواهد بود و در هفته کتاب نیز این طرح ادامه خواهد داشت.
سهمیه بندی یارانه خرید کتاب دانشجویان به تفکیک استان/ فرصت ثبت نام تا اول اردیبهشت ماه
نیکنام حسین پور با بیان اینکه سهمیه بندی یارانه خرید کتاب دانشجویان امسال جهت محفوظ ماندن حق دانشجویان استانی انجام شده ، افزود: یارانه خرید کتاب با توجه به فهرست ارایه شده از دانشگاه ها در هر استان بر روی سایت بارگذاری شده است.
وی افزود: برخی دانشگاه ها هنوز لیست دانشجویان خود را جهت دریافت یارانه خرید کتاب به معاونت امورفرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارسال نکرده اند و این موجب شده تا برخی دانشجویان نتوانند با مراجعه به سایت از تسهیلات ارایه شده بهره برند.
مشاور منابع و امور انسانی معاونت امورفرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: با توجه به اینکه مهلت ثبت نام بن دانشجویی تا اول اردیبهشت ماه، است، دانشگاه ها می توانند هر چه سریعتر نسبت به ارسال لیست دانشجویان جهت دریافت یارانه خرید کتاب در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران به معاونت امورفرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اقدام کنند تا پس از بارگذاری روی سایت نمایشگاه، دانشجویان از این فرصت استفاده کنند.
بر اساس این گزارش، بر اساس هماهنگی های انجام شده در این دوره از نمایشگاه کارت مجازی خرید کتاب به جای کارت فیزیکی برای دانشجویان صادر خواهد شد و دانشجویان می توانند با استفاده از اپلیکیشن آسان پرداخت نسبت به پرداخت وجه خود اقدام کنند.
بن کارت 250 هزار تومانی برای اهل قلم در نمایشگاه کتاب
مبلغ بن اهل قلم ویژه بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران با افزایش 60 درصدی نسبت به سال گذشته، 250 هزار تومان است که به صورت رایگان در اختیار اهالی قلم قرار خواهد گرفت.
با هماهنگی های صورت گرفته از سوی خانه کتاب، در بیست و نهمین دوره نمایشگاه بین المللی کتاب تهران مبلغ 250 هزار تومان به اهالی قلم به صورت رایگان تعلق خواهد گرفت.
با حمایت های صورت گرفته از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از اهالی قلم، بن کارت های اهالی قلم افزایش 60 درصدی نسبت به سال گذشته داشته است.
بر اساس این گزارش، پدیدآورندگانی که در 5 سال اخیر در حوزه کتاب بزرگسال، 2 عنوان کتاب به چاپ رساندهاند و آن دسته از پدیدآورندگانی که طی 5 سال اخیر در حوزه کتاب کودک و نوجوان 3 عنوان کتاب منتشر کرده اند بن کارت خرید کتاب را دریافت خواهند کرد.
همچنین آن دسته از پدیدآورندگانی که در گذشته کارت بن الکترونیک از خانه کتاب دریافت کردهاند، مبالغ به همان کارت واریز می شود و پدیدآورندگانی که از بن کارت الکترونیک برخوردار نبوده اند، برای آن ها کارت صادر خواهد شد. پدیدآورندگانی که از کارت عضویت در انجمن نویسندگان کودک و نوجوان و انجمن اهل قلم ایران برخوردار هستند، کارت بن الکترونیک شان شارژ خواهد شد. همچنین پدیدآورندگان که کارت عضویت این دو انجمن را دارند در صورتی که لیست آنها با شرایط پرداخت بن الکترونیک مغایرت داشته باشد، مشمول این طرح نخواهند شد.
بر اساس این گزارش، پدیدآورندگان تمامی کتب درسی، کمک درسی، آموزشی و کمک آموزشی مقاطع مختلف تحصیلی راهنمای درسی، مجموعه تست یا آزمون از مقطع دبستان تا دکتری مشمول این طرح نخواهند بود و هیچ تسهیلاتی در قالب بن کارت اهل قلم به آن ها تعلق نخواهد گرفت.
پدیدآورندگان جهت دریافت تسهیلات اهل قلم می توانند به سایت www.ahleghalam.ir مراجعه نمایند.
جدول برنامه های علمی و فرهنگی در نمایشگاه کتاب تدوین شد
فتح الله فروغی با بیان این مطلب افزود: این برنامه ها بر اساس شرح وظایف و چارت سازمانی مصوب به صورت برنامه های علمی و فرهنگی در سالن های مختلف نمایشگاه کتاب برای حضور علاقه مندان به کتاب ارائه می شود.
وی درباره جزئیات برنامه های تالار گفت و گو در نمایشگاه کتاب تهران گفت: برنامه های این تالار دربرگیرنده موضوعاتی است که به شکل خاص به حوزه نشر و قلم مربوط می شود و مسایل مورد نظر ناشران را از جنبه های مختلف و از دیدگاه های کارشناسی مورد توجه قرار می دهد.
فروغی افزود: نشست های تالار گفت و گو که به صورت پنل و سخنرانی برنامه ریزی شده است، با حضور صاحب نظران موضوعی اداره خواهد شد و محلی برای ارائه راهکارهای علمی در جهت پیشبرد اهداف صنعت نشر کشور است.
معاون کمیته فعالیت های فرهنگی موضوعاتی همچون «بحران محتوا»، «تولید و ویژگی های آن»، «توزیع و بازاریابی» و... را از جمله محورهای مربوط به تالار گفت و گو در بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران دانست.
وی با اشاره به سایر برنامه های کمیته فعالیت های فرهنگی بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، گفت: سلسله نشست هایی در سرای اندیشه نمایشگاه کتاب برگزار خواهد شد که این گونه نشست ها بیشتر دربرگیرنده جنبه های فرهنگی است و به طور عام تر موضوعات حوزه قلم و نشر را در نظر دارد. سرای اندیشه فضای مناسبی را برای ارائه برنامه های فرهنگی و سازمان ها فراهم خواهد آورد.
معاون کمیته فعالیت های فرهنگی بیست و نهمین نمایشگاه کتاب تهران ادامه داد: سرای اندیشه برای برنامه های مناسبتی در نظر گرفته شده و تعداد 30 نشست از بین پیشنهادهای رسیده به دبیرخانه براساس اولویت موضوع و اعلام پیشنهاد برای این سرا پیش بینی شده است.
بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از 15 تا 25 اردیبهشت در مجموعه نمایشگاهی شهرآفتاب برگزار می شود. مجموعه شهر آفتاب در اتوبان خلیج فارس، روبه روی حرم مطهر امام خمینی (ره) قرار دارد
انتهای پیام/