حسین رستگار مدیر کل آزمایشگاههای مرجع سازمان غذا و دارو در گفتوگو با
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص توزیع محصولات تراریخته گفت: این محصولات تغییر ژن یافته اند که تولید آن در حد تحقیقاتی است و گزارشی مبنی بر ایجاد مشکل از مصرف این مواد گزارش نشده است.
وی تاکید کرد: هیچ مجوزی برای فرآوردههای تراریخته از جمله برنج داده نشده است اما این محصولات آسیب رسان نیستند و در تمام جهان تولید می شوند.
مدیر کل آزمایشگاههای مرجع سازمان غذا و دارو در ادامه گفت: 200 هکتار در جهان زیر کشت فرآوردههای تراریخته شامل سویا، کلزا و ذرت می رود.
انتهای پیام/