معاون امور عمراني استاندار آذربايجان غربي برتوسعه شبكه راههاي ايمن، جبران عقب ماندگي طرح ساخت راه آهن مراغه- اروميه، افزايش پروازهاي داخلي و خارجي فرودگاه اروميه، فراهم سازي زيرساختهاي افزايش مبادلات تجاري در پنج پايانه مرزي استان و بهبود كيفيت پروژه هاي عمراني تاكيد كرد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه ؛ معاون امور عمراني استاندار آذربايجان غربي برتوسعه شبكه راههاي ايمن، جبران عقب ماندگي طرح ساخت راه آهن مراغه- اروميه، افزايش پروازهاي داخلي و خارجي فرودگاه اروميه، فراهم سازي زيرساختهاي افزايش مبادلات تجاري در پنج پايانه مرزي استان و بهبود كيفيت پروژه هاي عمراني تاكيد كرد.

به گزارش روابط عمومي اداره كل راه و شهرسازي استان آذربايجان غربي، تقي كهوريان در اولين جلسه شوراي حمل و نقل استان در سال 95 كه در اداره كل راه و شهرسازي استان برگزار شد، اظهار كرد: توسعه و استاندارد سازي زيرساختهاي صنعت حمل و نقل هوايي، ريلي و جاده اي از اولويت هاي مديريت كلان بوده چرا كه باور داريم صنعت حمل و نقل؛ موتور حركت توليد و رونق اقتصادي است.

وي با بيان اينكه نقش صنعت حمل و نقل در توسعه صادرات غيرنفتي استان برجسته است، گفت: برنامه هاي بخش حمل و نقل بايد مسئله محور و با تمركز بر تك تك مسائل و چالشهاي پيش روي اين صنعت تدوين شود.

كهوريان از بازديد دوره اي از پروژه هاي عمراني حوزه حمل و نقل استان در روزهاي آتي خبر داد و افزود: روند اجراي طرح هاي عمراني بخش حمل و نقل استان به شكل نامحسوس كنترل و نظارت مي شود.

معاون امور عمراني استاندار آذربايجان غربي بر كاستن فاصله عملكرد دستگاههاي عضو شوراي حمل و نقل استان با ظرفيت و پتانسيلهاي موجود تاكيد كرد و گفت: توصيه مي شود در مباحث نظارت و كنترل بر كيفيت پروژه هاي عمراني، همكاري تنگاتنگ با مراكز علمي و علم آوري، رعايت مقررات و قوانين و همسوگرايي دستگاه هاي اجرايي بيش از پيش اقدام شود.

كهوريان از نگاه ويژه مديريت كلان استان به عملياتي سازي واگذاري مالكيت پروژه هاي عمراني به بخش خصوصي خبر داد و تصريح كرد: پروژه هاي قابل انتقال حوزه حمل و نقل به بخش خصوصي فهرست بندي و تعيين شود.

اين مقام مسئول همچنين خواستار تكميل پروژه هاي بيمارستاني در كوتاه ترين زمان ممكن شد و بيان كرد: اعضاي شوراي حمل و نقل در روزهاي آتي لازم است فهرست پروژه هاي اولويت دار را جهت نهايي شدن مصوبات سفر رئيس جمهور به آذربايجان غربي اعلام كنند.

مديركل راه و شهرسازي استان نیز در این جلسه گفت: بخش عظيمي از مطالبات پيمانكاران به ارزش 380 ميليارد ريال را توانستيم با استفاده بهنيه از ظرفيت و فرصت صندوق خزانه اسلامي پرداخت كنيم و به حداقل رسيدن مطالبات پيمانكاران را با جديت پيگيري مي كنيم.

داريوش نصر با اشاره به آغاز اجراي طرح بهسازي و آسفالت راههاي روستايي شمال استان به شكل اماني و استفاده از امكانات و منابع اين اداره كل، تصريح كرد: طرح بهسازي و آسفالت راههاي روستايي جنوب استان در قالب اماني در روزهاي آتي شروع خواهد شد.

وي با تاكيد براينكه نگاه بخش خصوصي به منابع را در مديريت دولتي پياده سازي كرده ايم، گفت: اداره كل راه و شهرسازي استان مقيد به برنامه ريزي، هدف گذاري، افزايش بهره وري و اثربخشي و كنترل و نظارت است.

نصر همچنين از حضور مستمر مديران و مسئولان اين اداره كل در ادارات شهرستانهاي تابعه خبر داد و ادامه داد: تيم ارزيابي و كارشناسي با بازديد محسوس از روند اجراي پروژه ها، عملكرد ادارات را مميزي و ارزيابي مي كنند.

وي همچنين از اجراي هفت پروژه فني و اجرايي در استان خبر داد و افزود: تكميل پروژه هاي بيمارستاني از مهمترين برنامه هاي اولويت دار مديريت فني و اجرايي اين اداره است.

مديركل حمل و نقل و پايانه هاي استان ضمن ارائه گزارش عملكرد به بيان برنامه هاي آتي پرداخت و تصريح كرد: توسعه پايانه مرزي به ويژه تكميل طرح جامع پايانه مرزي رازي، تئسعه محوطه پايانه مرزي بازرگان و ساماندهي پايانه مرزي پلدشت در دست اقدام است.

علي اكبري به گسترش مجتمع هاي خدماتي و رفاهي درحاشيه جاده هاي استان اشاره كرد و گفت: 10 فقره مجوز ساخت مجتمع گردشگري، خدماتي و رفاهي در مناطق مختلف شبكه راههاي استان صادر شده است.

علي حيدري؛مديركل هواپيمايي جمهوري اسلامي ايران در آذربايجان غربي نيز از ديگر سخنرانان اين جلسه بود كه به ضرورت فراهم سازي زيرساختهاي افزايش پروازهاي داخلي و خارجي اشاره كرد و گفت: همكاري نيروي انتظامي براي تشويق عاملان اقتصادي در عرصه صادرات بخش كشاورزي با استفاده از حمل و نقل هوايي ضروري است.

مدير كل فروردگاههاي استان نيز از بازسازي و توسعه ترمينال داخلي مسافربري فرودگاه اروميه خبر داد و گفت: طرح بازسازي و توسعه ترمينال خارجي مسافربري فرودگاه اروميه نيز در حال اجراست.

كمال پرهيزگار با اشاره به اينكه پرواز اروميه- استامبول دوبار در هفته داير است، افزود: پيگير راه اندازي پرواز هاي مستقيم اروميه- اربيل و اروميه- وان هستيم.

مديركل هواشناسي آذربايجان غربي نيز در اين جلسه اظهار كرد: اطلاعات هواشناسي براي 66 هزار كاربر در بخش كشاورزي ارسال مي شود.

صادق ضيائيان ادامه داد: 900 كاربر براي استفاده از اطلاعات هواشناسي در حوزه عمراني و ساخت و ساز شناسايي شده است.

نماينده مجري كل شركت ساخت و توسعه زيربناهاي حمل و نقل كشور در آذربايجان غربي در خصوص آخرين وضعيت طرح ساخت راه آهن مراغه- اروميه گزارش كلي ارائه داد و تصريح كرد: ايستگاه راه آهن نقده به زودي آماده بهره برداري خواهد بود و 952 ميلياردريال براي تكميل كل اين پروژه ملي اعتبار مورد نياز است.

محمدآقالار يادآور شد: تاكنون بيش از يك هزار و 555 ميليارد ريال براي طرح ملي ساخت راه آهن اروميه – مراغه هزينه شده است.

مديرعامل شركت آزمايشگاه فني و مكانيك خاك استان نيز از آموزش كارشناسان كنترل كيفيت پروژه و همكاري با مراكز علمي و دانشگاهي خبر داد و گفت: 500 پروژه توسط شركت آزمايشگاه فني و مكانيك خاك استان پشتيباني و كنترل كيفيت شده است.

عليرضا سورچي با تاكيد بر استفاده بهينه از ظرفيت و مهارتهاي اين شركت، گفت: پيشنهاد مي شود شركت آزمايشگاه فني و مكانيك خاك نظارت عالي و مرجعي براي آزمايشگاههاي بخش خصوصي باشد.

انتهای پیام/ب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.