به گزارش
گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روابط عمومی کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور،این جشنواره با حمایت کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور و همراهی اداره کل ارشاد استان یزد و شهرستان اردکان با هدف حفظ و احیای فرهنگ بومی و اسلامی در طراحی لباس، تحقق شعار اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل، ایجاد فضای رقابتی بین طراحان و ترغیب مردم به بهرهگیری از لباس و پوشش بومی ،حفظ و تقویت فرهنگ و هویت اسلامی و ایرانی، ارج نهادن، تبیین و ترویج الگوهای بومی و ملی، هدایت بازار تولید و فراهم ساختن فضای رقابتی در بین فعالان این عرصه و همچنین ترغیب مردم به پرهیز از انتخاب و مصرف الگوهای بیگانه در شهرستان اردکان برگزار میشود.
این جشنواره در ٣بخش، لباسهای بانوان در اجتماع، شامل انواع مانتوها، لباس مجلسی و پوشش سخت برگزار خواهد شد اما بیشترین رویکرد این جشنواره در خصوص محورهای پوشش زنان، طراحی و بحثهای علمی پوشش و لباس با برگزاری کارگاهها و کلاسهای آموزشی و همچنین برگزاری نمایشگاههای مرتبط در این حوزه می باشد که شهرستان اردکان با توجه به شاخص بودن آن در حوزههای فرهنگ، هنر و مصنوعات نساجی و با توجه به فعالیت رشتههای گرافیک و طراحی در دانشگاه علم و هنر اردکان و حضور فارغالتحصیلان بسیاری در مقطع کارشناسی ارشد ، برای برگزاری این جشنواره انتخاب شده است.
شایان ذکر است فراخوان این جشنواره با موضوع شعار سال مقام معظم رهبری«اقتصاد مقاومتی،اقدام و عمل»و تحقق آن در مد و لباس و توجه به بهرهگیری طراحان از لباس تولید داخل اعلام گردیده است. همچنین انتخاب عناصر و نمادهای فرهنگی و بومی، اولویت دادن به فرهنگ عامه یزدی، داشتن ایده در مورد تهیه لباسهایی مانند مانتو و لباسهای سنتی و جلوگیری از تکراری بودن طرحها، مهمترین شاخصها و فاکتورهای مورد توجه در فراخوان می باشد که طراحان می بایست آثار خود را در نهایت تا ١٥ اردیبهشت ماه سال جاری به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
نخستین جشنواره مد و لباس اسلامی ایرانی استان یزد که سی و ششمین جشنواره کشوری این رویداد مهم فرهنگی هنری می باشد در روزهای ٣٠ و ٣١ اردیبهشت ماه سال جاری در مجتمع فرهنگی هنری آیت الله خاتمی (ره) شهرستان اردکان برگزار میشود.
چهاردهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت با پیشبینی بخش جداگانهای با عنوان جلوه گاه نور شرایطی را فراهم کرد تا همه علاقمندان به فیلمسازی اعم از فیلمسازان حرفهای و طیفهای مختلف مردم بتوانند درباره پدران و مادران شهدا مستندسازی نمایند و فیلم بسازند.
روابط عمومی جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت با اعلام این خبر افزود: کلیه علاقمندان به فیلمسازی اعم از فیلمسازان و مستندسازان حرفهای و هم علاقمندان مردمی که از طریق تلفنهای همراه، دوربینهای خانگی و سایر امکانات تصویری موفق به ساخت فیلم پیرامون پدران و مادران شهدا شدهاند میتوانند آثارشان تا 20 خردادماه آینده به دبیرخانه جشنواره ارسال نمایند.
در این خبر آمده است: خانواده شهداء در دامان خود فرزندانی را تربیت کردند که امروز هر آنچه کشور عزیزمان دارد مدیون جان شیرین آنهاست. پدران ومادرانی که خود در مکتب اهلبیت تربیت یافتند و با عشق و محبت اهل بیت این سرافرازان را تربیت کردند، در همین راستا، جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت، تصمیم گرفته است به منظور تکریم از خانواده معزز شهداء، فیلمهایی را که به معرفی مادران و پدران شهداء میپردازد، در بخش ویژه¬ا¬ی تحت عنوان " جلوهگاه نور"در قالب مستند مورد بررسی و تقدیر قرار دهد.
بر پایه این خبر، آثار مستندی که به معرفی مادر یا پدر شهید بپردازند و زمان آن حداکثر 30 دقیقه باشد، میتوانند، در دو بخش حرفهای و غیر حرفهای شرکت نماید به هر اثر پذیرفته شده در این بخش، یک نیم سکه اهداء خواهد شد.
جوایز دو بخش حرفهای و مردمی به این ترتیب اعلام شد:
الف ) فیلم اول: دیپلم افتخار، تندیس جشنواره و اهدا مبلغ: پنجاه میلیون ریال
ب ) فیلم دوم: دیپلم افتخار و اهدا مبلغ: چهل میلیون ریال
ج ) فیلم سوم: دیپلم افتخار و اهدا مبلغ: سی میلیون ریال
هیئت داوران میتوانند در این بخش جایزه ویژهای شامل؛ تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و مبلغ پنجاه میلیون ریال اهدا مینماید.
جوایز بخش مردمی:
الف ) فیلم اول: دیپلم افتخار، تندیس جشنواره و اهدا مبلغ: سی میلیون ریال
ب ) فیلم دوم: دیپلم افتخار و اهدا مبلغ: بیست و پنج میلیون ریال
ج ) فیلم سوم: دیپلم افتخار و اهدا مبلغ: بیست میلیون ریال
روابط عمومی جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت تاکید کرد: برای شرکت در این بخش هیچ محدودیتی سنی وجود ندارد هرشخص میتواند با هر دوربینی (تلفن همراه ، دوربین خانگی و...) از پدر یا مادر شهید در محله و اقوام خود تصویربرداری کند و آنرا طبق مقررات به جشنواره ارسال نماید.
شایان ذکر است چهاردهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت امسال همزمان با هفته گرامیداشت دفاع مقدس به دبیری محمد خزاعی برگزار میشود.
انتهای پیام/