معاون فنی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: اصلاح سبک زندگی به طرف زندگی سالم می تواند بروز دیابت را حداقل 11 سال به تاخیر بیاندازد و حتی 20 درصد موارد بروز آن را منتفی کند.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، مرتضی پنجه شاهی

در حاشیه برگزاری همایش دانش آموزی بزرگداشت هفته سلامت در دبستان امینی کاشان

در گفتگو با خبرنگاران گفت: مطالعات نشان داده‌است که اصلاح سبک زندگی در تامین سلامت شهروندان نقش موثر و سازنده‌ای دارد.

وی افزود: بر اساس مطالعات انجام شده، بیش از 400 میلیون نفر در جهان از بیماری دیابت رنج می‌برند و این رقم در کشور ما حدود پنج میلیون نفر است که 40 درصد آنها از بیماری خود هیچ اطلاعی ندارند.

به گفته وی، پیشگیری، تنها راه نجات از دیابت و دیگر بیماریهای غیرواگیر است و مردم باید برای خود مراقبتی اراده کنند تا دچار رنج بیماری و هزینه های درمان نشوند و این مسیر باید از مدرسه شروع شود.

معاون فنی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان با تاکید بر کاهش وزن و فعالیت بدنی به‌طور متوسط حداقل 150 دقیقه در هفته گفت:این تحرک و فاکتور سلامت از جمله مداخلات موثر در پیشگیری از بیماری است.

پنجه‌شاهی تصریح کرد:، چرخه بیماری ها به سمت بیماری های غیرواگیر تغییر کرده که به ترتیب شامل بیماری های قلب و عروق، سرطان ، دیابت و تنفسی است که عامل ایجاد آن رژیم غذایی ناسالم، دخانیات، کم تحرکی و اضافه وزن است.

همایش دانش آموزی بزرگداشت هفته سلامت و نواخت زنگ سلامت با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی کاشان به مناسبت هفته سلامت(اول تا هفتم اردیبهشت) با شعار "غلبه بر دیابت" و اجرای ویژه برنامه‌های متنوع در دبستان امینی کاشان برگزارشد.

برپایی نمایشگاه غذای بومی، اجرای کارگاه ورزش، انجام نقاشی همگانی و سرود سلامت از جمله برنامه‌های همایش دانش آموزی بزرگداشت هفته سلامت و زنگ سلامت بود. 



انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.