به تازگی بازرسان موادغذایی اعلام کردند که در سیب زمینی سرخ کرده مک دونالد 15 ماده مضر وجود دارد.

به گزارش  خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ مصرف فست فود یا غذاهای فرآوری شده برای سلامت بدن بسیار مضر است، به تازگی در فرآیند سرخ کردن غذا در مک دونالد فرانسه موادی مشاهده شده است که باعث آسیب جدی  به  مغز و اختلالات خود ایمنی در بدن می شود.

گرانت ایماهارا  که به تازگی از کارخانه مک دونالد و فرآیند سرخ کردن مواد غذایی در این کارخانه بازدید کرده است، گفت: در بازدید و مهندسی معکوس از فرآیند تولید سیب زمینی سرخ کرده مشخص شد که در این ماده غذایی  15 ماده مضر استفاده می شود. 

از حالت دهنده مو تا آکواریوم در سیب زمینی سرخ کرده!

ترکیبات این ماده غذایی عبارتند از:
روغن سویا 
روغن کانولا
روغن هیدروژنه 
دکستروز 
اسید سیتریک 
سیب زمینی 
نمک 
گندم هیدرولیزشده
سدیم اسید پیرو فسفات
طعم دهنده گوشت گاو
پلی‌دی‌متیل‌سیلوکسان
شیر هیدرولیز شده
روغن سویا هیدروژنه
بوتیل هیدروکوینون
روغن سویا هیدروژنه 

بررسی ها نشان می دهند، سالانه 100 هزار نفر در آمریکا در اثر مصرف روغن های فاسد و تقلبی جان خود را از دست می دهند. نرخ مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی در صورت جایگزینی اسیدهای چربی ترانس با روغن های اشباع نشده و یا اشباع نشده هیدروژنه کاهش می یابد.

از حالت دهنده مو تا آکواریوم در سیب زمینی سرخ کرده!

پلی‌دی‌متیل‌سیلوکسان یک ماده شیمیایی است که اغلب در ترکیب حالت دهنده های مو و در برخی موارد در تانک آکواریوم استفاده می شود.همچنین سیب زمینی سرخ کرده مک دونالد حاوی فرمالدئید است که به عنوان یک ماده شیمیایی سمی و سرطانزا شناخته شده است.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.