امکان افزایش شیوع تب مالت با استفاده از شیرغیرپاستوریزه وفله افزایش می یابد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازبجنورد، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان با بیان اینکه بیماری تب مالت یک بیماری ناتوان کننده است، گفت : مردم از مصرف لبنیات سنتی و شیر فله خودداری کنند.

هاشمی تصریح کرد : مصرف شیر پاستوریزه علاوه بر توصیه های بهداشتی و به دلیل غیر فعال کردن میکروب های بیماری زا ، از نظر تغذیه ای هم به دلیل درصد پایین تر چربی توصیه می شود.

وی افزود : ازسال گذشته طرح ساماندهی شیر فله ای در استان به اجرا در آمد و بازدیدهای بهداشتی از اماکن ویژه عرضه شیر فله بطورمرتب انجام می شود و با افرادی که در این زمینه تخلف کرده اند برخورد جدی می شود.

انتهای پیام/آ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.