به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اعلام این خبر گفت: ایشان قول داده اند که به خراسان جنوبی سفر کنند اما هنوز زمان دقیق آن مشخص نشده و در حال پیگیری موضوع هستیم.
دکتر قائمی افزود: به دلیل وجود متخصصان مغز و اعصاب و ظرفیت بالای این حوزه پزشکی در استان، تلاش می کنیم تا در سالهای آینده خراسان جنوبی قطب جراحی مغز و اعصاب شرق کشور معرفی شود.
وی گفت : با وجود سه جراح مغز و اعصاب در استان ،دیگر بیماران حوزه مغز و اعصاب به مشهد اعزام نمی شوند و تمامی مراحل درمان و جراحی ها در مرکز استان انجام می شود.
وی افزود: با راه اندازی سیستم استرایوتاکسی مغز در بیمارستان امام رضا(علیه السلام) بیماران استانهای همجوار مانند سیستان و بلوچستان نیز پذیرش می شوند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اظهار کرد : این دستگاه از هفته جاری راه اندازی شده و جراحی از طریق دستگاه تنها به وسیله بنده که دوره آن را دیده ام انجام خواهد شد.
لازم به ذر است:برای خرید این دستگاه حدود 600 میلیون تومان با کمک هیات امنای بیمارستان و دانشگاه علوم پزشکی بیرجند هزینه شده است.
پرفسور سمیعی گامهای بلندی در پیشرفت جراحی مغز و اعصاب دنیا برداشتهاست به طوری که رئیس جمهور آلمان غربی در سال۱۳۶۷ نشان خدمت درجه ۱ دولت آلمان را به او اهدا کرد.
در همین سال جایزهٔ علمی ایالت نیدرزاکسن آلمان، به پاس فعالیتهای پر ارزش وی در راه پیشرفت جراحی مغز و اعصاب به نامبرده اهدا شد.
پروفسور مجید سمیعی از نخستین جراحان مغز و اعصاب بود که دست به جراحی میکروسکوپی زد. او صدها مقاله و ۱۷ جلد کتاب نوشته است.
وی در سال ۲۰۱۳ نیز از سوی نشریه «ورلد نویرو سرجری» عنوان «برترین جراح مغز اعصاب جهان» را دریافت کرد.
انتهای پیام/غ