به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ، و بنا به اعلام روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی ، مجیدی افزود : با توجه به برنامه توسعه کشت گیاهان دارویی در اسفند ماه گذشته این مدیریت اقدام به تهیه بذر گیاهان دارویی از جمله بابونه، آویشن، سرخال گل و سنبل الطیب نمودكه با احداث 160 متر مربع خزانه، اقدام به کاشت این بذر ها نموده که در حال حاضر حدود یک میلیون نشاء بابونه بین کشاورزان متقاضی کشت گیاهان دارویی توزیع شده است.
ویتصریح کرد: در این روش برای صرفه جویی در زمان رشد و به بار نشستن زمین، ابتدا بذرها را در داخل ظروف مخصوص خزانهگیری در شرایط مناسب و رطوبت کافی قرار داده تا جوانه زده و به گیاهچههایی تبدیل شوند. سپس نشاها یا گیاهچهها را به داخل زمین منتقل کرده و باقی مراحل رشد تا برداشت را بر روی زمین طی خواهد کرد.
مجیدی با تاکید بر مفید بودن روش غیر مستقیم کاشت بذور ، افزود: در نشاءکاری به دلیل بررسی و مراقبتهای ویژه بذور، به سرعت و به مقدار بیشتر به محصول نهایی میرسیم و میزان آسیبدیدگی محصول با رعایت اصول علمی بسیار کاهش یافته و فضای کمتری را اشغال و کمک بسزایی در کاهش مصرف بذر،کود، انرژی و نیروی انسانی خواهد نمود.
گیاهان دارویی نیاز آبی کمی داشته و از طرفی این گیاهان با ارزش می تواند اقتصاد کشاورزان را رونق دهد.
انتهای پیام/ی