به گزارش خبرنگار
نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان؛ قیمت انواع مرغ بسته بندی به شرح ذیل می باشد:
ردیف
|
نام محصول
|
قیمت
(ریال)
|
مشخصات بسته بندی
|
1
|
مرغ کامل تازه، بسته بندی کیسه ای
(پوشش کیسه نایلونی)
وزن بالاتر از 1700 و حداکثر تا 2500
|
47200
|
1- لاشه مرغ بر اساس وزن آن، سورت و تفکیک
گردیده و سپس در کیسه های ته گرد و کاملاً چسبیده به لاشه بسته بندی گردد. 2-
کیسه بسته بندی از مواد نو و مختص مواد غذایی بوده و بخشی از آن فاقد چاپ و رنگ
و به صورت شفاف به جهت امکان رویت محصول باشد. 3- کیسه محتوی لاشه بایستی کاملاً
از هوا تخلیه (کیسه نایلونی) و سپس درب بندی و یا کلیپس زده شود. 4- بسته ها
سالم، بدون عیب و پارگی باشند. 5- بسته ها (کیسه) باید دارای اطلاعات و مشخصات
مربوطه شامل: تاریخ تولید و انقضاء، شرایط نگهداری، نام کشتارگاه و کد پروانه
بهداشتی بهره برداری باشد. 6- استفاده از برچسب مجزا جهت درج مشخصات فوق به هیچ
عنوان مجاز نمی باشد. 7- بسته بندی ها فاقد هر گونه خونابه و آب باشد.
|
2
|
مرغ کامل تازه، بسته بندی کیسه ای
(پوشش کیسه نایلونی)
وزن بین 1000 تا 1700 گرم
|
47200
|
1- لاشه مرغ بر اساس وزن آن، سورت و تفکیک گردیده و سپس در کیسه های ته گرد و
کاملاً چسبیده به لاشه بسته بندی گردد. 2- کیسه بسته بندی از مواد نو و مختص
مواد غذایی بوده و بخشی از آن فاقد چاپ و رنگ و به صورت شفاف به جهت امکان رویت
محصول باشد. 3- کیسه محتوی لاشه بایستی کاملاً از هوا تخلیه (کیسه نایلونی) و
سپس درب بندی و یا کلیپس زده شود. 4- بسته ها سالم، بدون عیب و پارگی باشند. 5-
بسته ها (کیسه) باید دارای اطلاعات و مشخصات مربوطه شامل: تاریخ تولید و انقضاء،
شرایط نگهداری، نام کشتارگاه و کد پروانه بهداشتی بهره برداری باشد. 6- استفاده
از برچسب مجزا جهت درج مشخصات فوق به هیچ عنوان مجاز نمی باشد. 7- بسته بندی ها
فاقد هر گونه خونابه و آب باشد.
|
3
|
مرغ کامل تازه، بسته بندی بشقابی
(سینی، بشقاب یکبار مصرف و روکش فیلم)
|
48400
|
1- بشقاب و استرچ فیلم بایستی با استاندارد سازمان دامپزشکی مطابقت داشته و از
مواد نو و مختص مواد غذایی و صرفاً از بشقاب های شفاف استفاده گردد. 2- اطلاعات
و مشخصات برچسب شامل: تاریخ تولید و انقضاء، شرایط نگهداری، نام کشتارگاه و کد
پروانه بهداشتی بهره برداری به صورت چاپ شده، بر روی روکش پلاستیکی (استرچ فیلم)
هر بسته چسبانیده شود. 3- بسته بندی ها فاقد هر گونه خونابه و آب باشد. 4- وزن
ظرف، استرچ فیلم و برچسب، حداکثر از 30 گرم نباید بیشتر باشد.
|
4
|
مرغ کامل تازه پاک شده، بسته بندی بشقابی
مطابق مشخصات درج شده در ستون بسته بندی
(سینی، بشقاب یکبار مصرف و روکش فیلم)
(تخلیه کامل مکانیزه، توسط خط کشتار نوع 2)
|
55000
|
علاون بر رعایت مشخصات
بسته بندی مندرج در ردیفهای 1 و 2، مرغهای بسته بنید شده می بایست فاقد: گردن،
نوک بال، شش ها، مقعد، خونابه و آب بوده و محتویات شکم و امعاء و احشاء بطور
کامل تخلیه شده باشد.
تخلیه کامل مکانیزه و فاقد شش (سیستم کشتارگاهی خط نوع 2)
|
انتهای پیام/