به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛پاشايي در نشست خبري مشترك با مديركل نوسازي و تجهيز مدارس استان، برنامه محوري،كيفيت بخشي و رضايت مندي را سه اصل اساسي فعاليت آموزش و پرورش اعلام كرد و افزود: در حوزه هاي مختلف از جمله جذب بي سوادان و نرخ قبولي رتبه هاي برتر كشور را كسب كرده ايم.
وي اضافه كرد: ارتقاي وضعيت كمي و كيفي طرح هاي رفاهي و خانه هاي معلم ، ارتقاي نرخ قبولي در المپيادهاي دانش آموزي و كنكور سراسري و كسب رتبه اول در بازگشايي پروژه مهر مدارس را از جمله ديگر اقدامات آموزش و پرورش استان برشمرد.
پاشايي با بيان اينكه پژوهش سراهاي دانش آموزي ايجاد شده در كشور 102 پژوهش سرا است كه از اين تعداد 22 پژوهش سرا مربوط به آذربايجان شرقي مي باشد، اظهار كرد: اولين پژوهش سراي دانش آموزي روستايي در روستاي يالقوزآغاج بخش تركمانچاي ميانه سال گذشته ايجاد شده است.
وي تمركز زدايي ،كيفيت بخشي، تعالي مديريت آموزش و تكريم همكاران را از جمله برنامه هاي محوري اعلام كرد و گفت: بر اساس اولويت هاي اعلامي بهره برداري از باشگاه فرهنگيان، تجهيز يك هزار و 200 مدرسه روستايي به كتابخانه و ساخت هفت خانه معلم در اين راستا مي باشد.
مدير كل آموزش و پرورش آذربايجان شرقي، تاسيس مجتمع تحقيقات و مطالعات دانش بنيان معلمان، تاسيس مجتمع رفاهي درماني بيماران صعب العلاج فرهنگي، احداث طرح بزرگ ورزش هاي دانش آموزي و اجراي طرح هوشمند سازي مدارس چند كلاسه روستايي را از برنامه هاي راهبردي در سال جاري اعلام كرد.
مدير كل نوسازي و تجهيز مدارس آذربايجان شرقي نيز در اين نشست از برگزاري 20 جشنواره خيران مدرسه ساز در سال گذشته خبر داد و گفت: تا 22 ارديبهشت امسال نيز در هشت منطقه جشنواره شهرستاني برگزار مي كنيم.
محمدرضا عيدي با بيان اينكه يك سوم كلاس هاي درس در استان نياز به مقاوم سازي دارند، افزود: جذب خيران و كمك هاي مالي بهترين راهكار تجهيز و نوسازي مدارس هست كه در ارزيابي سال گذشته رتبع اول را كسب كرديم.
عيدي ميزان تعهدات خيران در جشنواره هفدهم را 700 ميليارد ريال اعلام كرد و گفت: بيش از 80 درصد اين تعهدات محقق شده است.