به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛رفعتی افزود: عُصاره جوشانده شده برگها و دانههای آن به صورت موضعی در درمان دُملها موثر است.
پژوهشگر مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجانشرقی یادآور شد: گیاه ترشک منبع ویتامین ث است، بنابراین کسانی که کمبود ویتامین ث دارند گیاه ترشک میتواند برای آنها منبع ویتامین ث باشد و علاوه بر آن، این گیاه آهن و فسفر کافی هم دارد.
وی ادامه داد: مصرف جوشانده گیاه کامل ترشک برای درمان اسهال، کمخونی و کاهش فشار خون قابل توصیه است.