به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛دكتر سيد ذاكر سعيدي نژاد ميزان اعتبار هزينه شده براي خريد اين دستگاه پزشكي پيشرفته را افزون بر چهار ميليارد ريال اعلام كرد و افزود: خريد اين دستگاه نيز از محل اعتبارات بودجه طرح تحول سلامت بوده است.
وي با بيان اينكه تمامي عملهاي جراحي مغز و اعصاب هم اكنون در بيمارستان شهيد بهشتي انجام مي شود، گفت: اين ميكروسكوپ داراي پايه زميني و چرخان، قابليت بالا، 320 گيگابايت حافظه داخلي و نمايش عملهاي جراحي است.
وي تصريح كرد: وجود امكانات و تجهيزات پزشكي يكي از فاكتورهاي مناسب و ضروري در زمينه موفقيت عمل هاي جراحي از جمله جراحي مغز و اعصاب خواهد بود.
سعيدي نژاد با بيان اينكه با اجراي طرح تحول سلامت طي دو سال گذشته تاكنون ميزان مراجعه بيماران از اين استان به ساير استان هاي همجوار تا حدود زيادي كاهش يافته است، گفت: ميانگين ارجاع بيماران از حدود 30 در يكهزار تا قبل از طرح تحول سلامت به حدود هفت در يكهزار نفر رسيده است.
وي يكي از مشكلات اساسي در بيمارستان شهيد بهشتي ياسوج را فرسودگي و پراكندگي بخش ها دانست و گفت: اين بيمارستان در سال 55 با 25 تخت آغاز به كار كرد و به صورت تدريجي گسترش يافت اما ظرفيت آن متناسب با رشد جمعيت شهر نيست.
رئيس بيمارستان شهيد بهشتي ياسوج اظهار كرد: تعداد تخت مصوب اين بيمارستان 160تخت بوده و اين در حالي است كه 216 تخت در بيمارستان فعال است.
سعيدينژاد قرار گرفتن اين بيمارستان در مركز شهر ياسوج را يكي ديگر از مشكلات آن دانست و تصريح كرد: خيابان كنار بيمارستان، پرترافيكترين خيابان شهر بوده و مشكلات زيادي را براي بيمارستان بويژه براي بيماران اورژانسي ايجاد كرده است.
وي يادآور شد: هم اكنون 646 پرسنل درماني و پشتيباني و بيش از 45 پزشك در رشتههاي تخصصي و فوقتخصصي مشغول ارائه خدمت به بيماران هستند.
انتهای پیام /ف