کشاورزی در هفته ای که گذشت؛
کشاورزی در هفته ای که گذشت؛
به گزارش خبرنگار ا
قتصادی باشگاه خبرنگاران جوان؛ افزایش غیر قانونی قیمت نان تا رویایی شدن افزایش سرانه مصرف شیر از مهم ترین رویدادهای کشاورزی در هفته ای که گذشت:
مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی گفت: اگر بخواهیم تمام اراضی خود را به کشت گندم اختصاص دهیم، طبیعی است که در سایر محصولات کشاورزی و نهاده های دامی وارد کننده خواهیم شد.
رئیس اتحادیه چایکاران گفت: با توجه به برداشت برگ سبز چای و تحویل آن به کارخانه ها، هنوز نرخ خرید تضمینی برگ سبز چای از سوی شورای اقتصاد تعیین نشده است.
رئیس انجمن خوراک دام و طیور گفت:با توجه به آنکه 85 الی 90 درصد خوراک دام و طیور وارداتی است ، رسیدن به خود کفایی در آینده ای نزدیک امکان پذیر نیست.
عضو هئیت مدیره اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی گفت: در دو روز گذشته هر کیلو مرغ زنده به قیمت 3 هزار و 800 الی 4 هزار تومان به فروش می رسد.
رئیس سازمان شیلات ایران گفت:با توجه به سابقه دیرینه فعالیت های مدیریت ذخایر آبزیان و تجارت بین ایران و کره، همکاری های جدیدی بین دو کشور به امضا رسید.
عضو انجمن تولیدکنندگان فرآورده های لبنی گفت: در حال حاضر سرانه مصرف شیر در کشور ما کمتر از 75 کیلو است که باید این میزان افزایش یابد.
مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی گفت: با توجه به کاهش نرخ گندم آزاد دلیلی برای افزایش قیمت نان وجود ندارد و هر گونه افزایش قیمت از سوی نانوایی های آزاد پز غیر قانونی است.
رئیس انجمن گیاهان دارویی گفت: با توجه به استقبال جهانی از گیاهان دارویی، باید توسعه کشت گونه های استراتژیک را عزم ملی دنبال کرد.
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی گفت:با توجه به کسادی بازار و فروانی تولید، قیمت هر کیلو گوشت در بازار هزار تومان کاهش یافت.
دبیر انجمن صنایع لبنی گفت: میزان صادرات محصولات لبنی به عراق به سبب بحرانی بودن منطقه از نظر وزنی 13 درصد و ارزشی 6 درصد تقلیل یافته است.
مدیرکل دفتر بهبود کیفیت آبزیان شیلات ایران گفت: با فراهم شدن نقدینگی مورد نیاز و نبود بیماری در مزارع پیش بینی می شود که میزان تولید به مرز 25 هزار تن برسد.
سال ها است که مصائب افت قیمت و هزینه های بالای تولید بر تولید کنندگان حاکم بوده و تاکنون تمهیداتی برای این امر مهم اندیشیده نشده است.
نائب رئیس اتحادیه باغداران گفت:برخورد جدی مسئولان مربوطه با خرده فروشان و شناسایی گلوگاه های اصلی قاچاق، امری مهم در جلوگیری از توزیع میوه های رنگارنگ قاچاق به کشور است.
عضو هیئت مدیره اتحادیه سراسری مرغداران گفت:مازاد تولید، زمینه را برای کاهش 7 الی 10 درصدی قیمت در بازار فراهم کرده است.
عضو کمسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی گفت: امنیت غذایی بحثی اساسی و محوری است و همواره لازم است که در راستای تحقق سیاست اقتصاد مقاوتی به خود کفایی نسبی دست یابیم.
انتهای پیام/