مجتبی صدیقی رییس سازمان امور دانشجویان در گفتوگو با
خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان درباره پذیرش دانشجو بدون آزمون در دانشگاهها گفت: براساس آیین نامهای که چندین سال است اجرا و پیگیری میشود دانش آموختگان با معدل بالای کارشناسی یا کارشناسی ارشد در صورت داشتن دیگر شرایط می توانند بدون آزمون در برخی دانشگاهها پذیرش شوند.
وی با اشاره به آیین نامه استعداد درخشان اظهار داشت: 10 درصد دانش آموختگان مستعد کارشناسی برای مقطع کارشناسی ارشد و 10 درصد دانش آموختگان مستعد کارشناسی ارشد برای دکتری می توانند در دانشگاه بدون آزمون پذیرش بگیرند. البته در مقطع ارشد به دکتری علاوه بر شرط معدل، تعداد مقالات، سوابق تحصیلی و تجربی هم ملاک قرار می گیرد.
صدیقی افزود: بنابراین دانشگاههای دولتی در مقاطع ذکر شده جز بر اساس آیین نامه استعداد درخشان نمی توانند دانشجویی را بدون آزمون پذیرش کنند.
رییس سازمان امور دانشجویان درباره پذیرش بدون آزمون دانشگاههای آزاد و پیام نور عنوان کرد: این دو دانشگاه بر اساس شرایط خود نسبت به پذیرش بدون آزمون می توانند اقدام کنند همچنان که دانشگاه پیام نور با طرحی به نام فراگیر سالها این کار را انجام می دهد.
وی با بیان اینکه داوطلبان با شرکت در آزمون دکتری، فرایند مصاحبه و آزمون کتبی دانشگاهها می توانند به این مقطع راه یابند، یادآور شد: در صورتی که دانشگاهی بدون در نظر گرفتن آیین نامه استعداد درخشان دانشجویی بپذیرید قطعا توسط دفتر نظارت و ارزیابی وزارت علوم پیگیری میشود تا دانشجویی به غیر از مسیر تعریف شده قانونی وارد دانشگاه نشود.
انتهای پیام/