مدیر حفظ نباتات اظهار کرد: این مبلغ در راستای آموزش کشاورزان، اصلاح باغات، استفاده از کارت ونوار های زرد و چسبنده، تهیه سم پاش های توربولاینر بهینه سازی شدهباحجم 400 و 800 لیترکهقابلیت پاشش تا ارتفاع 20 متر را دارند و مبارزه شیمیایی هزینه شده ومي شود.
طاهری عنوان کرد: برای موفقیت در این کار، همت کشاورزان را می طلبد که توصیه ها و موارد فنی را رعایت و اجرا کنند تا این آفت کنترل و محصول دهی بیشتر را داشته باشند.
وی با بیان اینکه این آفت معمولا بین ارتفاع 800 تا 1100 متر ارتفاع از سطح دریا فعال است، اظهار کرد: در استان کرمان تراکم بیش از حد نخل ها و رعایت نکردن فاصله استاندارد لازم بین نخل ها موجب فعالیت این آفت می شود که فاصله دو نخل از همدیگر باید 8 متر باشد ولی متاسفانه در استان فاصله 3 یا 4 متر برای کاشت در نظر می گیرند و کشاورزان حتی در زیر نخل ها مبادرت به کاشت درختان مرکبات می کنند که این امر موجب ایجاد رطوبت و گسترش آفت زنجره خرما می شود.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان گفت: به طور میانگین سالانه بیش از سه هزار هکتار نخلستان در استان کرمان به غیر از منطقه جنوب استان آلوده به آفت زنجره می شود و این آفت هر ساله در ماه های اردیبهشت و شهریور طغیان و به باغات خرما خسارات زیادی را وارد می کند.
انتهای پیام/ی