به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازسنندج،به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفترنماینده ولی فقیه درکردستان، آیتالله سیدمحمد حسینیشاهرودی در دیدار با رئیس دانشگاه علمی کاربردی کشور گفت: امروزه همه کشورهای پیشرفته به سمتی میروند که بهترین استفاده را از منابع طبیعی خدادادی کشور خود داشته باشند و به این منظور بر روی آموزشهای کاربردی و فنی و حرفهای سرمایهگذاری میکنند.
وی افزود: رشد علمی در استان کردستان خوب اما نامتوازن بوده است و همین موضوع نیاز به برگزاری دورههای مختلف پودمانی را در همه نقاط استان نشان میدهد.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان بیان کرد: نیروی انسانی آموزشدیده شده سرمایههای پایدار و مطمئن هر جامعه را تشکیل میدهد که برای ورود آنها به بازار کار باید برنامهریزی کرد.
وی ادامه داد: استان کردستان دارای منابع و ثروتهای طبیعی فراوانی است که ظرفیت این را دارند که برای توسعه استان از آنها استفاده شود.
حسینیشاهرودی به افزایش شمار دانشآموختگان مراکز علمی و دانشگاهی در استان اشاره کردو افزود: وجود نیروی کار جوان و دانشآموخته از مهمترین ظرفیتهای بالقوه استان کردستان برای دستیابی به رشد و توسعه است.
وی گفت: کاربردی کردن علوم در بخشهای مختلف که از الزامات تحقق اقتصاد مقاومتی است موجب استقلال و ایستادگی و خروج کشور از وابستگی به غرب در عرصههای مختلف میشود.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان افزود: استان کردستان ظرفیتهای مختلفی در بخش کشاورزی و گیاهان دارویی دارد که برای هر یک از این بخشها باید برنامه داشت.
وی بیان کرد: وجود جاذبههای طبیعی و تاریخی فراوان در کردستان و همجواری با اقلیم کردستان این فرصت را برای برنامهریزی در بخش جذب توریست و گردشگر از این منطقه به دلیل تشابهات فرهنگی میسر میسازد.
حسینیشاهرودی افزود: بهرهمندی بیشتر از منابع طبیعی و سرمایههای انسانی به رشد و توسعه استان کمک و زمینه را برای تحقق اقتصاد مقاومتی فراهم میسازد.
وی به رسالت دانشگاه علمی و کاربردی اشاره کرد و افزود: دانشگاه علمی و کاربردی با همکاری دانشگاه فنی و حرفهای از طریق آموزشهای تخصصی کوتاهمدت میتواند باری از مشکلات اشتغال استان را کم کند.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان گفت: از طریق آموزشهای تخصصی و کوتاهمدت میتوان مدرکگرایی را به حداقل رساند و از این طریق زمینه کار و فعالیت مستقیم جوانان را در حرفههای موردنیاز جامعه فراهم کرد.
وی درادامه گفت: یکی از معضلات کشور ما بحث اشتغال است که استفاده بهینه و اصولی از منابع و معادن میتواند فرصت اشتغال زیادی را برای جوانان ایجاد کند.
حسینیشاهرودی افزود: به برکت انقلاب اسلامی استان کردستان در بعد از انقلاب از نظر افزایش سطح سواد و تحصیلات دانشگاهی رشد چشمگیری داشته است.
وی گفت: در حال حاضر قسمت زیادی از دانشآموختگان دانشگاهی در مقاطع مختلف تحصیلی بیکار هستند که برای بهکارگیری متناسب با رشتههای تحصیلی آنها، نیاز به برنامهریزی و سرمایهگذاری داریم.
انتهای پیام/