شادی مددی کارشناس تغذیه در گفتوگو با
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: افرادی که قصد لاغر شدن دارند نباید صبحانه را به هر دلیلی از برنامه غذایی خود حذف کنند زیرا بدن برای شروع روز کاری نیاز به انرژی دارد؛ صبحانهای که درست انتخاب شود با کنترل میزان کالری دریافتی از پرخوری فرد در طول روز جلوگیری می کند.
وی افزود: یک صبحانه خوب و مغذی شامل پروتئین، فیبر، غلات کامل، غذاهای سبوس دار و ویتامینها است، این مواد غذایی ترکیبات فوق العادیای هستند که علاوه بر سالم بودن، افراد را برای مدت قابل توجهی سیر نگه میدارند.
مددی در ادامه بیان داشت: استفاده از منابع پروتئینی مانند پنیر کم چرب یا تخم مرغ آب پز بهترین انتخاب برای این وعده غذایی است؛ این مواد به دلیل پروتئین بسیاری که دارند میتوانند به طور موثر از اشتهای فرد در طول روز بکاهند و روند لاغری افراد را سرعت بخشند.
وی درباره اهمیت بسیار بالای مصرف غلات به ویژه در کاهش وزن و آب کردن چربیها گفت: این مواد غذایی تاثیر بسزایی در سیری و پر کردن حجم معده دارند و دارای مقادیر قابل توجهی فیبر و سبوس هستند؛ میزان ویتامینهای گروه B این غلات از آرد و نان سفید بیشتر است و باعث بهبود مزاج افراد میشود.
مددی تصریح کرد: لازم است افراد مصرف قند، شکر و شیرینیها را در وعده صبحانه محدود کنند زیرا این مواد غذایی به مرور زمان باعث افزایش چربیهای اضافه در ناحیه شکم میشود.
این کارشناس تغذیه یاد آور شد: چای سبز یا یک لیوان شیر کم چرب میتواند جایگزین مناسبی برای افرادی که عادت به خوردن چای شیرین دارند، باشد؛ این نوشیدنیها علاوه بر خواص بسیار به مرور زمان باعث لاغری نیز میشوند.
انتهای پیام/
چو می بینی که نابینا و چاه است اگر خاموش بنشینی گناه است