به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه
خبرنگاران جوان از همدان؛ هوشنگ کرمی اظهار داشت: در حال حاضر 80 واحد مرغ گوشتی در سطح شهرستان بهار فعال است و گوشت مورد نیاز مردم را تأمین میکند.
وی خاطرنشان کرد: این واحدها با وجود بالا بودن هزینه نهادهها و نوسان قیمت بازار توانسته اند بیش از 11 هزار تن گوشت سفید مرغ مورد نیاز در شهرستان بهار را تولید کنند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهار اظهار کرد: این میزان گوشت تولیدی در سطح شهرستان حدود 25 درصد از کل تولید استان همدان را شامل می شود.
کرمی با اشاره به سوق کشاورزان شهرستان به سوی کشت محصولات کم آب بر گفت: با توجه به اینکه شهرستان بهار یکی از مناطق اصلی کشت سیب زمینی به شمار میرود و این محصول نیز جزو محصولات پرآب است، در راستای برنامهریزی برای کشت محصولات کمآب اقدام شده است.
وی تأکید کرد: جهاد کشاورزی شهرستان بهار با برگزاری دورههای آموزشی به منظور ترغیب کشاورزان به سمت رعایت الگوی کشت در پی مصرف درست منابع آبی است.
انتهای پیام/