‌معاون امور مجلس ، حقوقی و استانهای سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور گفت: در ایران بیش از یک میلیون مکان تاریخی و فرهنگی داریم که از این تعداد فقط 100 هزار مکان تاریخی شناسایی و 32 هزار اثر آن ثبت شده و دارای شناسنامه و هویت تاریخی است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛اسدالله درویش امیری در آیین معرفی مدیرکل جدید میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی افزود: ایران با تمدن ده هزار ساله سهمی کمتر از نیم درصد از درآمد جهانی حوزه گردشگری را دارد.

وی گردشگری مذهبی، تاریخی، طبیعی و سلامت را از اساسی ترین محورهای گردشگری کشور اعلام کرد و افزود: بیش از 50 درصد گردشگران وارد شده به ایران به منظور گردشگری مذهبی و زیارتی به ایران سفر می کنند.

وی با اشاره به همجواری ایران با بیش از 17 کشور، گردشگری سلامت را یکی دیگر از محورهای توسعه اقتصادی نام برد و گفت: کیفیت بالای درمان و متخصصان ایران از طرفی و هزینه های پایین حوزه درمان در کشور از سوی دیگر، سالانه افراد زیادی را از کشورهای همسایه به عنوان گردشگر سلامت  راهی ایران می کند.

معاون سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری کشور با بیان اینکه توسعه بازسازی آثار تاریخی با مشارکت بخش خصوصی در اولویت برنامه های سازمان قرار دارد، گفت: در این راستا تک بناهای تاریخی غیر نفیس از طریق صندوق احیای بناهای تاریخی و فرهنگی با مشارکت بخش خصوصی و مردم مرمت می‌شوند.

وی با اشاره به انتخاب تبریز به عنوان شهر گردشگری جهان اسلام در سال 2018 گفت: در صدد هستیم اجلاس سازمان همکاری های اسلامی در این سال به میزبانی تبریز برگزار شود.

وی افزود: تبریز از  ظرفیت های بالایی در زمینه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برخوردار است و باید از این قابلیتها به بهترین نحو برای رونق اقتصادی استان و ایجاد فرصت های شغلی بهره برد.

پورمهدی معاون امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی هم حضور پررنگ دولت و مردم در حوزه گردشگری را با توجه به کاهش درآمدهای نفتی ضروری دانست و گفت:باید در کنار دولت بخش خصوصی،خیران و شهرداریها هم وارد این حوزه شوند.

در این مراسم مرتضی آبدار به عنوان مدیرکل جدید میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی معرفی شد.
 
انتهای پیام/ش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار