مدیر روابط عمومی اداره دامپزشکی استان یزد گفت: به دلیل خرابی یخچال پیش سرد این واحد صنعتی و عدم توجه به اخطار های اداره دامپزشکی استان یزد در یکماه گذشته، این واحد صنعتی پلمپ شد .
ابوالحسنی افزود: طبق دستورسازمان اداره دامپزشکی کشور نگه داشتن گوشت در پیش سرد واحدهای کشتارگاه در دمای 0الی 4 درجه سانتیگراد برای از بین بردن عامل تب کریمه کنگو ،تب مالت عامل بیماری های مشترک بین دام و انسان و طی شدن حالت جمود نعشی برای بهبود کیفیت گوشت در سردخانه واحد های کشتارگاه الزامی است.
وی ادامه داد: در حال حاضر استان یزد از نظر تامین گوشت مصرفی استان مشکلی ندارد و کشتارگاه های شهرستان و استان یزد گوشت مورد نیاز استان را تامین می کنند.
روابط عمومی اداره دامپزشکی استان یزد خاطر نشان کرد در صورت برطرف شدن مشکل یخچال پیش سرد، کشتارگاه شروع به کار خواهد کرد.
این واحد صنعتی درپنجشنبه مورخ 23/2/95پلمپ شده است.
انتهای پیام/ی