متخصص قلب و عروق با اشاره به اینکه غذای کنسرو شده به علت وجود سدیم در آن موجب افزایش فشار خون بالا می شود

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ متخصص قلب و عروق گفت: غذای پر چرب ،روغن نباتی و غذاهای آماده مقدار زیادی سدیم دارد و برای افراد فشار خون ی مناسب نیست .

رای کاهش وزن ، کنترل سدیم ،محدود کردن مصرف کلسترول موجب کنترل بهتر در فشار خون می شود.

وی به افراد توصیه کرد افراد بالای 40 سال هر سه ماه یکبار و افراد عادی هر شش ماه یکبار فشار خون خود را کنترل کنند تا از عوارض آن جلوگیری کنند.


انتهای پیام/پ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.