به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک ، مدیر عامل توزیع برق استان مرکزی با اشاره به برگزاری این کارگاه با حضور شرکتهای توزیع برق استان های لرستان، اصفهان، همدان، قم و مرکزی به میزبانی شرکت توزیع برق استان مرکزی در ساوه گفت : در این کارگاه 120 نفر شرکت دارند که پس از اجرای دورههای آموزشی و کارگاههای تخصصی استان هایی که در حوزه پدافند غیرعامل مشکلاتی دارند شناسایی و برای برطرف کردن نواقص موجود راهکارهای لازم اتخاذ خواهد شد.
الله داد با بیان اینکه این کارگاه به مدت سه روز برگزار می شود ، افزود: محورهای این کارگاه تهدیدهای سایبری ، الکترومغناطیسی و خرابکاری است.
وی اضافه کرد : در این کارگاه بحران های طبیعی و غیر طبیعی که در تامین برق مطمئن ومداوم شبکه های برق را دچار مشکل و اختلال می کند شناسایی می کنیم و راهکارهای ایمن کردن سازمان ها ، شبکه و تاسیسات ارائه می شود.
الله داد گفت : در این کارگاه پس از تعریف تهدیدها تیم هر استان باید با همفکری ، راهکارهایی برای مقابله با این تهدیدها ارائه کند.
مدیر عامل توزیع برق استان مرکزی افزود : در این کارگاهها اساتید دانشگاه و مقامات مسئول به تعریف این موضوع پرداخته و به منظور شناسایی آسیبها و ارائه راهکارها به صورت برنامهمحور عمل خواهند کرد و ناظرین بر اجرای این کارگاه نیز ضمن ارزیابی امتیازات لازم را منظور خواهند کرد.
الله داد هدف این دوره را تقویت ناوگان و نیروهای تامین برق مشترکین عنوان کرد.
معاون انرژی سازمان پدافند غیرعامل کشور هم در مراسم افتتاحیه این کارگاه با بیان اینکه صنعت برق از بهترین پدافند غیرعامل در کشور برخوردار است گفت: تامین بسیاری از زیر ساخت ها و خدمات ، متاثر از صنعت برق است از این رو عملکرد مثبت صنعت برق بیانگر برخورداری این مجموعه از بهترین پدافند غیرعامل در کشور است.
سردار مطیعی از پدافند غیرعامل به عنوان اقدامی غیرمسلحانه در برابر اقدامات دشمن یاد کرد و افزود: در این میان شناخت دقیق دشمن از اهمیت خاصی برخوردار است.
وی کار اصلی پدافند غیرعامل را رصد دقیق فعالیتهای دشمن و اقدامات تهدیدگونه آن دانست.
سردار مطیعی اضافه کرد : خروجی این کارگاه باید اتخاذ راهکارهایی عملی برای مقابله با تهدیدهای صنعت برق باشد.
دبیر کمیته پدافند غیر عامل شرکت توانیر نیز گفت: تدوین سناریو مقابله با تهدیدها، نخستین گام در مدیریت بحران و پدافند غیرعامل است.
خادمالمله تدوین این سناریو را پیش مقدمه جاری شدن مدیریت مطلوب در شرایط اضطراری دانست و افزود: در این صورت است که ستادهای بحران وارد میدان عملیاتی شده و با تعیین وظایف به اجرای ماموریتهای محوله خواهند پرداخت.
وی در ادامه تلاش در جهت ایجاد ادبیات و فرهنگ مشترک را مهمترین هدف این کارگاه دانست و گفت: افزایش سطح دانش مدیران و پرسنل در پدافند غیرعامل و آمادگی در برابر وضعیت اضطراری از دیگر اهداف این کارگاه است.
انتهای پیام / ف