به گزارش
حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران، "سید عبدالقدیر عاصمی" مسوول دفتر WFP در غرب کشور میگوید که بیش از هشت میلیون نفر از مردم افغانستان زیر خط فقر زندگی میکنند که WFP سه میلیون تن از آنها را تحت پوشش قرار داده است.
وی گفت: در گذشته مواد غذایی به طور مستقیم در دسترس خانوادهها قرار میگرفت اما اینبار با استفاده از تکنولوژی روز به شکل کوپنهای الکترونیکی به مردم توزیع میشود.
او افزود که به هر خانواده یک عدد چیپ داده میشود که قابلیت شارژ پولی را دارا میباشد و مردم توسط آن میتوانند به فروشگاههای از پیش تعیین شده رفته و مواد غذایی ضروری خود را خریداری کنند.
عاصمی افزود که این کار به مدت دو ماه و برای اولین بار در کشور صورت میگیرد و میتواند الگوی خوبی برای دیگر مراکز کمک کننده باشد چون در این نوع کارها شفافیت بسیار مهم است.
وی افزود که ۸ هزار خانواده حدود ۵۰ هزار نفر میشود.
مسوول دفتر WFP در غرب کشور امیدوار است تا در آینده بتوانند این روند را تداوم بخشند و رقم کمکها را نیز بالا ببرند.
در همین حال "محمدآصف رحیمی" والی هرات نیز افزود که برای شفافیت در این برنامه از وکلای گذر و نمایندگان مردم خواسته شده تا لیست افراد مستحق را در دسترس مسوولین قرار دهند.
وی گفت که با استفاده از این تکنالوژی شفافیت این پروسه بالا خواهد رفت.
در ادامه "سید عبدالقدیر عاصمی" مسوول دفتر WFP در غرب کشور میگوید امیدواریم تا تمام نهادهایی که در این برنامه همکار هستند دقیق عمل کرده تا افراد مستحق مورد کمک قرار گیرند.
او گفت که موادی چون نوشابه، شکلات و امثالهم شامل مواد غذایی ضروری خانوادهها نمی شود و مردم نمی توانند از طریق این کوپن این اقلام را خریداری کنند.
وی گفت که فقط افراد بومی ساکن هرات شامل این برنامه میشوند.
عاصمی از میزان مبلغی که برای این برنامه در نظر گرفته شده است چیزی نگفت.
قابل ذکر است که این برنامه در سال ۲۰۱۴ در هرات آغاز و پس از آن در دیگر ولایات افغانستان ادامه پیدا کرد.
انتهای پیام/