به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، رئیس اتحادیه چایکاران کشور گفت: 15 تا 19 هزار تن چای خشک سالانه در شمال کشور تولید می شود که در مقایسه با تولید 55 تا 60 هزار تنی سال های گذشته ، حدود 60 درصد کاهش را نشان می دهد.
ایرج هوسمی قیمت اندک برگ سبز چای ؛ افزایش تورم و حمایت نشدن چایکاران را از علل کاهش تولید این محصول در سال های گذشته اعلام کرد و از مسئولان خواست برای جلوگیری از نابودی باغهای چای و حفظ چایکاران بیش از پیش تلاش کنند.
به گفته او تنها راه نجات باغهای چای ایجاد انگیزه در چایکارانی است که تک محصول هستند و فقط با تولید این محصول امرار معاش می کنند.
انتهای پیام/
دوم اینکه بعد از 15 اردیبهشت با وجود با کیفیت بودن چای از کشاورز با قیمت درجه 2 چای میخرند.به ناظرهای کارخانه هم میگیم اونا میگن از سازمان دستور رسیده که ما اینقدر پول نداریم به کشاورز بدیم پس همه رو درجه دو بزنید.خوب تک نرخی کنین خیال ماهارو راحت کنین دیگه.