بررسی‌ها نشان داده چاقی و کم اشتهایی سبب می‌شود مزه مواد غذایی به گونه‌ای متفاوت برای افراد به نظر آید.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بنابر بر مطالعه‌ای در دانشگاه کلرادو، مشکلات و اختلالات غذا خوردن می‌تواند به راحتی بر مغز و چگونگی حس مزه غذا تاثیر بگذارد.

بنا بر این مطالعه اختلال در غذا خوردن سبب می‌شود قسمت پردازشگر مزه و طعم مواد غذایی در مغز دچار تغییراتی شده و فرد نتواند تمایز چشمگیری میان آب شیرین و آب معمولی قائل شود.

معمولا اختلال در غذا خوردن بر اثر تغییرات هورمونی در قشر اینسولار یا اینسولای مغز بوجود می‌آید، این بخش از مغز با احساسات، درک، کنترل حرکت و هوشیاری در ارتباط است.

نتایج این مطالعه نشان داد افراد چاق به این علت که آب معمولی و برخی غذاهای دیگر را شیرین و خوش مزه‌تر حس می‌کنند، میل بیشتری به خوردن دارند و بیشتر چاق می‌شوند. در مقابل، افراد خیلی لاغر به این علت که بیشتر غذاها را بی طعم حس می‌کنند میل کمتری به خوردن دارند و روز به روز لاغرتر می‌شوند.

منبع: Medical Daily

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار