وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: قم باید تابلوی خدمات جمهوری اسلامی باشد و سعی داریم خدمات درمانی را به نحو مطلوبی در این شهر ارائه کنیم

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، سید حسن قاضی‌زاده هاشمی امشب در آیین انعقاد تفاهم‌نامه احداث بیمارستان 250 تخت‌خوابی تخصصی مادر و کودک و پلی‌کلینیک تخصصی حضرت صاحب‌الزمان (عج) که در سالن 313 مسجد مقدس جمکران برگزار شد، با بیان اینکه امیدوار هستیم جزء منتظران واقعی حضرت حجت باشیم، اظهار کرد: اقدامات خوبی در حوزه بهداشت و درمان استان قم انجام شده و معتقد هستیم قم باید تابلوی خدمات جمهوری اسلامی باشد و خدمات ویژه‌ای برای زائرین و مجاورین حرم کریمه اهل بیت (س) و مسجد مقدس جمکران ارائه شود.

وی ادامه داد: اقدامات خوبی در روند احداث بیمارستان یک هزار تخت‌خوابی قم انجام شده و امیدوار هستیم با همکاری شهرداری قم شرایط برای شروع کار پیمانکار فراهم شود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مورد روند ساخت بیمارستان‌های نیمه‌کاره استان قم گفت: بیمارستان فرقانی با 350 تخت خواب حداکثر تا پایان شهریورماه سال جاری، بیمارستان 200 تخت‌خوابی نیروگاه که در منطقه‌ای محروم واقع شده نهایتاً تا پایان سال 95 و مرکز درمانی خوانساری با 220 تخت‌خواب تا پایان سال 96 به اتمام رسیده و مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

قاضی‌زاده‌هاشمی با اشاره به مدت ساخت بیمارستان تخصصی مادر و کودک و پلی کلینیک تخصصی حضرت صاحب‌الزمان (عج) ابراز کرد: با لطف الهی و همت خیرین امیدواریم این بیمارستان در زمان مقرر که سه سال بعد است به بهره‌برداری برسد.

وی با اشاره به روند خدمات‌رسانی در مراکز درمانی قم گفت: خدماتی که در بیمارستان‌های نکویی، شهید بهشتی و ... ارائه می‌شود توسعه یافته و در تمام بیمارستان‌های قم طرح تحول سلامت در حال اجراست.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن ابراز رضایت از عملکرد دانشگاه علوم پزشکی استان قم برای فراهم کردن زیرساخت خدمات درمانی با وجود کمبودها اظهار کرد: قم باید مجهزترین و بهترین دانشگاه علوم پزشکی بین‌المللی را داشته باشد و امیدوار هستیم با لطف خدا و همت مضاعف مسئولان شاهد توسعه آموزش عالی پزشکی در این شهر باشیم.

قاضی‌زاده‌هاشمی با بیان اینکه قم جزء نخستین استان‌هایی است که زیر پوشش شبکه بهداشت قرار گرفت، اذعان کرد: با توجه به اینکه حاشیه‌نشین زیادی در قم وجود دارد یک میلیون و 200 هزار نفر جمعیت این استان زیر پوشش شبکه بهداشت هستند، یعنی به ازای هر 3 هزار نفر یک مراقب سلامت و به ازای هر 12 هزار نفر یک پایگاه سلامت وجود دارد.

وی خاطرنشان کرد: سعی داریم و امیدوار هستیم ظرف یک سال آینده برای همه اهالی استان قم پرونده الکترونیک سلامت تهیه شود تا وضعیت سلامت یا بیماری‌ها مشخص شده باشد که خدمات درمانی به نحو مطلوب‌تری ارائه شود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یادآور شد: تفاهم‌نامه بیمارستان تخصصی مادر و کودک و پلی‌کلینیک تخصصی حضرت صاحب‌الزمان (عج) امروز با اجازه آیت‌الله مکارم‌شیرازی امضا شد و با وجود اینکه این بیمارستان با رویکرد تخصصی برای مادران و کودکان است اما خدمات عمومی را نیز ارائه می‌دهد.

قاضی‌زاده‌هاشمی با ابراز امیدواری از بهره‌برداری این بیمارستان در سه سال آینده گفت: قرارداد تفاهم‌نامه امروز بین تولیت مسجد مقدس جمکران و وزارت بهداشت که در جانب دیگر آن خیرین سلامت کشور هستند امضاء شد تا ساخت و ساز آن توسط خیرین هرچه زودتر انجام شود و پروژه به سرعت آماده بهره‌برداری قرار گیرد.

امر به معروف که اصل هشتم قانون اساسی است اجرایی نمی‌شود
آیت‌الله ناصر مکارم‌شیرازی امشب در آیین انعقاد تفاهم‌نامه احداث بیمارستان 250 تخت‌خوابی تخصصی مادر و کودک و پلی‌کلینیک تخصصی حضرت صاحب‌الزمان (عج) که در سالن 313 مسجد مقدس جمکران برگزار شد، ضمن عرض تبریک عید بزرگ نیمه شعبان گفت: در قرآن کریم آمده که زمین سرانجام در اختیار بندگان صالح قرار خواهد گرفت و بی‌عدالتی‌ها، ظلم‌ها، جنگ‌ها و ... کنار می‌رود، آفتاب عالم‌تاب ظهور حضرت مهدی (عج) می‌درخشد و همه دنیا در سایه عدالت قرار می‌گیرد.

وی افزود: برخی معتقد هستند دنیا را باید ظلم و جور فرا بگیرد تا حضرت مهدی (عج) ظهور کند در حالی که مسئله غیر از این است و ظلم و جور به اندازه کافی در جهان ظاهر و آشکار شده ولی مهم این است که قرآن کریم می‌گوید عبادی الصالحون باید هسته اصلی انقلاب مهدی (عج) را شکل دهند تا حضرت ظهور کند.

تشکیل پرونده الکترونیک سلامت برای تمام قمی‌ها

آیت‌الله مکارم‌شیرازی با اشاره به حضور خیرین در ساخت بیمارستان تخصصی مادر و کودک و پلی‌کلینیک تخصصی حضرت صاحب‌الزمان (عج) گفت: بندگان صالحی که می‌توانند هسته اصلی انقلاب مهدی را تشکیل بدهند در کارهای خیر سرعت دارند.

وی ادامه داد: در انجام برخی کارهای خیر همواره موانعی وجود داشته است اما باید این مشکلات برطرف شود تا کار خیر بی‌نتیجه نماند و سرعت در انجام آن باشد.

این مرجع تقلید ساخت بیمارستان تخصصی مادر و کودک و پلی کلینیک تخصصی حضرت صاحب‌الزمان (عج) را بسیار خوب و مفید دانست و افزود: تأسیس چنین بیمارستانی در سطح بالا در چنین جایگاهی فواید زیادی دارد که یکی از آنها رسیدگی به بیماری دردمندان در این مرکز است.

آیت‌الله مکارم‌شیرازی اظهار کرد: ساخت این بیمارستان در جوار مسجد مقدس جمکران، علاوه بر تأثیر در بهبود بیماری‌ها جنبه‌های روانی و تأثیر فوق‌العاده در درمان بیماران دارد.

وی افزود: در این مکان درمانی مسائل درمانی و روانی دست به دست هم می‌دهند و بیماران به امید امام زمان (عج) می‌آیند و از حضرت کمک می‌طلبند.

این مرجع تقلید با اشاره به اینکه این کار تبلیغی برای نظام جمهوری اسلامی است، خاطرنشان کرد: گام اول این بیمارستان را تولیت مسجد مقدس جمکران با تخصیص 4 هکتار زمین برداشته و امیدواریم خیرین نیز دست به دست هم دهند تا هرچه زودتر طبق برنامه پیش‌بینی شده این بیمارستان به بهره‌برداری برسد.

آیت‌الله مکارم شیرازی ابراز کرد: تجهیز این بیمارستان در چنین سطحی هزینه سنگینی دارد ولی به دکتر هاشمی می‌گویم به موازات پیشرفت بیمارستان در فکر تجهیزات باشند تا کار سریع‌تر پیش برود.

گفتنی است، آیت‌الله مکارم‌شیرازی 50 میلیون تومان برای ساخت این بیمارستان کمک کرد.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار