به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازآبادان؛ گلابی را شاه میوه یا آمرود هم می نامند و به میوه پیوندی و شاداب آن شاه آمرود گویند.
گیاه گلابی بومی آسیای غربی و اروپای شرقی مخصوصاً نواحی شمال غربی ایران و کوههای قفقاز است.
گلابی بعد از سیب مهم ترین میوه دانه دار دنیا و ایران به شمار می آید. گلابی را در زبان عربی سَفرجَل یا عَرمُوط و در زبان انگلیسی PEAR می گویند.
گونه های مختلف گلابی طعم های گوناگون از ترش تا شیرین دارند .
این میوه حاوی ویتامین های E و C ، کلسیم ، آهن، منیزیم و روی است.چون گلابی میوه ای آبدار و حاوی ویتامین C است ، در زیبایی پوست شما بسیار مؤثر است.
یکی از خواص گلابی ملین بودن آن است . دانه های ریزی که در موقع خوردن گلابی زیر دندان احساس می کنید، برای دفع مواد زائد بدن بسیار مؤثر است.
انتهای پیام/