مدیرعامل شرکت گاز استان همدان از بودجه 100 میلیارد تومانی مصوب شده در شرکت گاز استان همدان خبر داد.

یکصد میلیارد تومان بودجه مصوب  شده شرکت گاز استان همدان

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ محمد مهدی مهدوی در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به اینکه پارسال سه هزار میلیون مترمکعب مصرف پیش‌بینی شده بود که متناسب با همین میزان 80 میلیارد تومان بودجه مصوب شد، افزود: امسال سه میلیارد و 700 میلیون مترمکعب مصرف گاز برای استان همدان پیش‌بینی شده که براین اساس 90 تا 100 درصد بودجه عمرانی مصوب می‌شود.


وی ادامه داد: پارسال 483 کیلومتر شبکه های شهری وروستایی در استان اجرا وبیش از 9هزارو100 علمک جدید اضافه شد.

مدیرکل شرکت گاز استان خاطرنشان کرد: پارسال 61 میلیارد تومان فروش تکلیفی گاز بها داشته ایم که 180 میلیارد تومان سهم هدفمندی را بابت قانون هدفمندی به خزانه دولت پرداخت شد.

وی با اشاره به اینکه تاکنون افزایش قیمت گاز ابلاغ نشده است ادامه داد: شرکت گاز همدان 148 میلیارد تومان از مشترکان طلب دارد که 459 مشترک که معادل 60 میلیارد تومان از این بدهی را شامل می شود.

وی اظهار داشت: پارسال بیش از 23 هزار مشترک جدید معادل 23 هزار و 200 خانواده جدید از نعمت گاز برخوردار شدند، همچنین، سال گذشته 102 روستا از نعمت گاز بهره‌مند شدند که تعداد آنها به 934 روستا رسید وهم اکنون 97 درصد خانوادهای روستایی و 100 درصد خانوادهای شهری از نعمت گاز برخوردار هستند.

مهدوی با اشاره به اینکه  متوسط نفوذ در بخش شهری کشور 6/96 درصد و درصد نفوذ در بخش روستایی کشور 67 درصد است، گفت: هم اکنون درصد استفاده مشترکان شهری و روستایی استان همدان از نعمت گاز به 99 درصد است.

وی تصریح کرد: نیمه امسال 99درصد نفوذ را در خانواده روستایی خواهیم داشت و محدودیتی برای اتمام پروژه‌های گازرسانی در روستاها نداریم .

مدیرعامل شرکت گاز استان همدان با اشاره به اینکه پارسال بیش از5/2 میلیارد متر مکعب گازبه فروش رسیده است اظهار داشت: دو میلیارد و 700 میلیون مترمکعب گاز دریافتی در مراکز مصرف در سال گذشته بوده است.

مهدوی افزود: دو میلیارد و 581 میلیون مترمکعب گاز فروش رفته که 119 میلیون مترمکعب اختلاف گاز دریافتی و میزان فروش بوده که سه درصد نسبت به سال 93 کمتر شده است.

وی ادامه داد:29 شهر استان و 934 روستای استان همدان از نعمت گاز برخوردار هستند و953 ایستگاه شهری، روستایی و مراکز پرمصرف در استان همدان وجود دارد که 381 ایستگاه مربوط به مراکز پرمصرف کشاورزی و صنعتی است.

مدیر کل شرکت گاز استان خاطرنشان کرد: امسال هیچ روستای بدون گاز که دارای قابلیت گازرسانی هستند را نخواهیم داشت وعملیات گازرسانی به 57 روستای استان همدان در حال انجام بوده و پروژه گازرسانی نزدیک به 25 روستا نیز به زودی آغاز خواهد شد.

وی تصریح کرد: سال گذشته دو هزار و 581 میلیون مترمکعب گاز در استان همدان مصرف شد که نسبت به مدت مشابه سال 93، 6/6 درصد افزایش داشت و این در حالی است که قبل از اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها هر سال 15 تا 20 درصد افزایش مصرف وجود داشت و تولید گاز پاسخگوی نیاز مشترکان نبود.

مدیرعامل شرکت گاز استان همدان بیان کرد: 4/14 میلیون مترمکعب گاز در مراکز مذهبی، 316 میلیون مترمکعب در نیروگاه مفتح همدان، 256 میلیون مترمکعب در سه کارخانه سیمان همدان و 152 میلیون مترمکعب در 44 جایگاه CNG مصرف شده است.

بیشترین مصرف گاز در همدان 14 میلیون مترمکعب در روز بوده است

مهدوی با اشاره به اینکه  بیشترین مصرف گاز در همدان 14 میلیون متر مکعب در روز بوده است افزود: پارسال روزانه در جایگاه‌های سی‌.ان‌.جی 413 هزار مترمکعب گاز مصرف شده است.

وی بالاترین مصرف روزانه گاز استان همدان 14 میلیون مترمکعب اعلام کرد وادامه داد: اگر محدودیت لازم در مصرف گاز نیروگاه مفتح و کارخانه‌های سیمان نبود با مشکلات جدی مواجه می‌شدیم.

وی با بیان اینکه روزانه سه میلیون و 500 هزار مترمکعب گاز توسط نیروگاه مفتح مصرف می‌شود، اظهار داشت: در فصل سرد سال نیازهای داخلی نیروگاه مفتح تامین می‌شود تا تامین گاز موردنیاز بخش خانگی دچار مشکل نشویم.

مهدوی اعلام کرد: همدان 30 درصد، ملایر 13 درصد، رزن 11 درصد، بهار 7/7 درصد، تویسرکان 4/4 درصد، نهاوند 5/10 درصد، اسدآباد 4 درصد، کبودراهنگ 18 درصد و فامنین 3/1 درصد مصرف گاز استان همدان را به خود اختصاص داده‌اند.

مدیرعامل شرکت گاز استان همدان تصریح کرد: با وجود مشکلات نقدینگی بسیار در سال گذشته، هیچ بدهی در زمینه پروژه‌های عمرانی و اقدامات زیرساختی در راستای گازرسانی، به پیمانکاران و شرکت ها نداریم.

وی گفت:  وامی از بانک‌های تجارت و ملت برای توسعه زیرساخت‌های گازرسانی استان همدان دریافت کردیم که پارسال  باید 32 میلیارد تومان به این بانک‌ها پرداخت می‌شد که به سبب مشکلات نقدینگی شرکت تنها 23 میلیارد تومان پرداخت شد.

طلب 148 میلیارد تومانی شرکت گاز همدان از مشترکان

مهدوی با بیان اینکه شرکت گاز 148 میلیارد تومان  از مشترکان طلبکار است اظهارداشت:به دلیل تاخیر سه ماهه برای پرداخت مابقی بدهی، 220 میلیون تومان کارمزد اضافی توسط شرکت به بانک پرداخت شد، اظهار داشت: این در حالی است که شرکت گاز استان همدان بابت بدهی‌های خود که برخی از آنها مربوط به هفت سال گذشته است نه تنها هیچ گونه کارمزدی بلکه اصل پول خود را هم دریافت نکرده است.

مهدوی میزان مطالبات شرکت گاز استان همدان را 145 میلیارد و 800 میلیون تومان اعلام کرد و گفت: 57 میلیارد و 500 میلیون تومان مربوط به بخش خانگی، 4میلیارد و 600 میلیون تومان مربوط به بخش تجاری، 12 میلیارد و 800 میلیون تومان مربوط به بخش نیروگاهی، 34 میلیارد تومان مربوط به بخش صنعت، هشت میلیارد تومان مربوط به ادارات و 6 میلیارد تومان متعلق به بخش آموزشی است.

این مسئولگفت: بدهی جایگاه‌های CNG استان همدان را 21 میلیارد تومان است که این  میزان بدهی از سال‌های گذشته باقی مانده که از این میزان 13 میلیارد و 700 میلیون 13.7 میلیارد تومان معادل 66 درصد متعلق به دو جایگاه در ملایر و یک جایگاه در نهاوند است.

وی با اشاره به اینکه بعد از اجرای قانون هدفمندی بدهی بخش نیروگاهی در قالب تهاتر بین وازرت نیرو و نفت مبادله می‌شود، گفت: با کم‌‌کردن بدهی بخش نیروگاهی به شرکت گاز استان همدان میزان مطالبات شرکت از مشترکان به 133 میلیارد تومان می‌رسد.

وی با بیان اینکه سال گذشته 410 مورد شکایت کیفری به سبب تخلف و سرقت داشتیم، گفت: با همکاری دادگستری استان همدان از این تعداد 305 میلیون تومان مبلغی بوده که از متخلفان براساس احکام صادره وصول کنیم.

مهدوی با بیان اینکه سال گذشته شعبه اختصاصی گاز در هر شهرستان توسط دادگستری استان همدان ایجاد شد، اظهار داشت: بخشی عمده‌ای از پرونده‌ها به سبب ضعف مالی متخلفان، احکام خفیف صادر شده و بخشی به واریز به صندوق دولت محکوم خواهند شد.

انتهای پیام/ ج


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.