به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، از زاهدان؛حسن شاه ولی افزود: درخت سپستان همیشه سبز با شاخه های گسترده و با چند تنه به ارتفاع سه الی پنج متر در نواحی سواحل خلیج فارس و سیستان و بلوچستان می روید و میوه آن به بزرگی میوه گیلاس است.
وی گفت: اوایل بهار فصل گل دهی این درخت است و برداشت میوه آن در خرداد صورت می گیرد و تا پایان تیر ادامه دارد.
مدیر جهاد کشاورزی ایرانشهر افزود: مردم منطقه از میوه نارس سپستان که سبز رنگ است برای درست کردن انواع ترشی استفاده می کنند.
شاه ولی ادامه داد: سپستان غیر بومی و از تیره گل گاوزبان است که به صورت خود رو در ایرانشهر در می آید.
وی گفت: میوه سپستان علاوه بر مصرف خوراکی برای درمان بیماریهای استخوانی، آسم و کمر درد مفید است.
انتهای پیام/ع