به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛ وحیدکیا در همایش بینالمللی برنامهریزی شهری مهندسی حمل و نقل و ترافیک در تبریز اظهار داشت: اعتبارات خرید اتوبوس و توسعه ریلی در تبریز با سالهای گذشته قابل مقایسه نیست و به این حوزه توجه بسیار خوبی میشود.
وی با تشکر از توجه شهردار تبریز به بحثهای ترافیکی و برنامهریزیهای شورای شهر تبریز برای رفع مشکلات ترافیکی، افزود: بر اساس الگوهای نوین و مدرن، برنامههای شهرداری را در بخش حمل و نقل و ترافیک پیگیری میکنیم.
وحیدکیا با تاکید بر اینکه طی سالهای اخیر اقدامات خوبی در حوزه حمل و نقل تبریز روی داده است، تصریح کرد: باید بتوانیم تبریز را جهت میزبانی مناسب در سال 2018 آماده کنیم که برای این هدف نیازمند برنامهریزی اصولی و استفاده از الگوهای جهانی و تجارب کشورهای توسعه یافته هستیم تا از مشکلات حمل و نقل موجود در تبریز بکاهیم.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تبریز هدف از برپایی این همایش را بیان مساله و راهکارها در خصوص کاهش مشکلات حمل و نقل و ترافیک در تبریز عنوان کرد و گفت: سالیانه یک میلیون و 250 نفر در دنیا بر اثر مشکلات ترابری و حمل و نقل جان خود را از دست میدهند که 50 درصد از این افراد را عابرین پیاده، موتورسوارها و دوچرخهسوارها تشکیل میدهند.
وی افزایش زمان سفر، افزایش هزینه سفر، افزایش نرخ تصادفات و ایجاد آلودگیهای زیست محیطی را از جمله مشکلات ناشی خوانده و اظهار داشت: باید در حوزه حمل و نقل و ترافیک برنامهریزی شود تا اثرات تخریبی زیست محیطی آن را کاهش دهیم.
وحیدکیا با بیان اینکه با توسعه هوشمندانه کاربریهای شهری باید تقاضای سفرهای درون شهری را کاهش دهیم، یادآور شد: به همین منظور به دنبال بحثهای مربوط به حمل و نقل عمومی هستیم تا حمل و نقل عمومی را توسعه دهیم.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تبریز، طراحی شهری بر اساس اصول حمل و نقل انسان محور، کوتاه نمودن سفرهای ضروری شهری، حذف سفرهای زاید شهری را سه محور اصلی جهت تحقق این رویکرد عنوان کرد.