به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
کرمان ،حسین رشیدی یکی از اقدامات اساسی در راستای ارتقاء سلامت محصولات دامی را که از سال گذشته آغاز شده کد ردیابی مرغ دانست .
وی
گفت : بسته بندی های مرغ با کد ردیابی به مردم عرضه می شوند و مصرف کننده
می تواند شناسنامه محصول تولید شده را مشاهده و از سلامت و تازگی محصول
مطلع شود.
رشیدی افزود: همزمان با طرح کدردیابی پایش آنتی بیوتیک در فرآورده ها نیز در استان انجام می شود.
مدیردامپزشکی کرمان خاطر نشان کرد :مرغی که در استان عرضه می شود عاری از باقیمانده آنتی بیوتیک است .
وی تصریح کرد : طرح مرغ سایز مرغی با وزن ایده آل را در دستور کار داریم که انشاالله امسال اجرایی شود .
وی
در ادامه گفت : مرغ سایز یعنی مرغی که برای مصرف کننده عرضه می شود وزنی
بین یک و نیم تا دو کیلو داشته باشد که البته وزن استاندارد بین
1200تا1800گرم است و به تدریج سعی می کنیم به وزن استاندارد برسیم.
وی افزود: در این طرح دوره پرورشی کوتاهتر ، داروی مصرفی کمتر و گوشت لذیذتری برای مصرف کننده خواهد داشت .
انتهای پیام/ح