برای اولین بار در یکی از بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
برای اولین بار در یکی از بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
سعید کریمی فوق تخصص شبکیه بیمارستان طرفه در گفت وگو با
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛با بیان اینکه براکی تراپی روشی است که بیماران مبتلا به تومور بدخیم چشمی را از نابینا شدن نجات میدهد، گفت: براکی تراپی قرار دادن منبع اشعه رادیو اکتیو در مجاورت توده سرطانی است که با این روش تومور با دریافت اشعه از بین میرود در حالی که بافتهای سالم اطراف آسیبی نمیبیند.
کریمی با تأکید بر اینکه موفقیت این روش درمانی بالای 80 درصد است و تا به حال این روش بر روی 10 بیمار در این بیمارستان انجام شده است افزود: در این روش، پلاکی با توجه به وسعت تومور چشم روی سطح چشم قرار میگیرد و روی چشم دوخته میشود.
وی ادامه داد : این پلاک در یک دوره زمانی مشخص که توسط مهندسین فیزیک اتمی دوره آن محاسبه میشود روی چشم قرار گرفته و در این مدت با دادن اشعه به تومور، تومور را از بین میبرد.
کریمی با بیان اینکه در صورت عدم وجود این دستگاه ما مجبور به تخلیه کل چشم در بیماران مبتلا به سرطان بدخیم چشمی بودیم عنوان کرد: تمام وسایل این دستگاه با هزینه یک میلیارد تومان توسط خیرین تهیه شده است.
وی افزود: باید توجه داشت که در بیمارستانهای خصوصی انجام چنین روشی بین 20 تا 30 میلیون تومان برای بیمار هزینه دارد در صورتی که در بیمارستان دولتی این روش برای بیماران نیازمند حدود 300 هزار تومان تمام میشود.
انتهای پیام/