هربری اسمیت، رئیس ادارۀ انکشاف بینالمللی آمریکا در این مورد گفت: "رشته تحصیلی جدید تکنالوژی تجهیزات بیولوژیکی طبی از طریق ایجاد و ارتقای ظرفیتهای داخلی شکور بمنظور بهبود خدمات صحی موجود برای افغانها، خلاء موجود در این سکتور را رفع خواهد کرد.”
رشته تحصیلی جدید در زمینۀ استفاده، نگهداری و ترمیم تجهیزات بیولوژیکی طبی متخصصین فنی تربیه نموده و آنان را آماده میسازند تا رهبری را در این عرصه بدست گیرند. بر خلاف روش سنتی تدریس، محصلان این رشتۀ جدید، دانش و مهارتهای مربوطه را از طریق کسب تجربه با کار عملی در شفاخانهها، کلینیکها یا لابراتوارهای بیولوژیکی- طبی خواهند آموخت.ادارۀ انکشاف بینالمللی آمریکا (USAID) از ایجاد و انکشاف برنامه دو ساله تکنالوژی تجهیزات بیولوژیکیِ طبی در دانشگاه طبی کابل از طریق برنامه حمایت از پوهنتونها و انکشاف نیروی بشری (USWDP) حمایت مینماید. برنامه حمایت از پوهنتونها و انکشاف نیروی بشری جهت انکشاف و ایجاد این رشته تحصیلی مطابق با معیارهای بینالمللی، همکاری و مشارکت کمیونیتی کالجهای شهر اسپوکِن را جلب نمود.
قابل ذکر است که چندی پیش برنامۀ جدید ماستری رهبری و مدیریت در تعلیم و تربیه در پوهنتون شهید ربانی و برنامه ماستری اداره و تجارت در دانشگاه کابل راهاندازی گردیدهاند.
انتهای پیام/