شهنام عرشی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفت وگو با
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛در خصوص لواشک های آلوده با رنگ های غیر مجاز گفت: نیروهای بهداشت محدود است از یک سو لواشک ها را جمع آوری می کنیم ازسوی دیگروقتی بر روی کنترل دخانیات متمرکز می شویم دوباره مسئله مواد غذایی آلوده شروع می شود بنابراین این اقدامی نیست که به سادگی قابل کنترل باشد.
وی افزود: در هفته اخیر تقریبا تمام لواشک های آلوده درمنطقه دربند با هماهنگی دادسراهای تعزیرات جمع آوری کردیم و به صفر رساندیم.
عرشی تاکید کرد: مردم باید آگاهی لازم را داشته باشند و این مواد را استفاده نکنند چرا که کنترل قطعی این موارد امکان پذیر نیست.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خصوص رنگ هایی که برای تهیه این لواشک ها استفاده می شود، بیان کرد: متاسفانه در این لواشک ها از هر رنگ قرمز از جمله رنگ فرش یا مواد شیمیایی سرطان زا استفاده می کنند که علت عدم آگاهی از زیان این مواد یا گاهی سود جویی است.
وی در خصوص قیمت رنگ های شیمیایی یا رنگ فرش نسبت به رنگ خوراکی بیان کرد: قیمت این رنگ های سرطان زا 100 تا 200 برابر ارزان تر از رنگ های خوراکی است بنابراین می تواند سود کلانی را برای افراد غیر متعهد به سلامت مردم داشته باشد.
عرشی اظهار داشت: نمی توان برای هر فرد یک مراقب سلامت گذاشت بلکه باید افراد وقتی اطلاع رسانی صورت می گیرد ، هوشیارانه عمل کنند.
وی در پایان گفت: اطلاع رسانی به مردم از وظایف وزارت بهداشت است.
انتهای پیام/