فرجود شکوهی رییس کمیسیون نظارت و ارزشیابی سازمان نظام پزشکی کشور در گفت و گو با
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به این که نگران ادامه فعالیت همکاران جوان خود بخصوص در گروههای پروانهدار هستیم، بیان داشت: این گروهها در شروع کار حتی قادر به جمع درآمدها و هزینههایشان نیستند، آن هم با سرمایه هنگفتی که باید برای تجهیز یک کلینیک بگذارند یا اقساط وام های بانکی شان را به موقع بپردازند.
وی به افزایش مالیاتی که سال به سال باید پرداخت شود، اشاره کرد و افزود: به عنوان نماینده 9 گروه پروانه دار در سازمان نظام پزشکی باید بگویم که طبعا این گروههای 9 گانه در تعرفهها کمتر دیده می شوند.
وی با تاکید بر این مطلب که مسئولان باید به داد گروه های کم درآمد پزشکی بویژه گروههای پروانهدار برسند، تصریح کرد: برای تعیین تعرفههای گروههای پزشکی چه کسانی باید حضور و نقش مستقیم و اصلی را داشته باشند مگر نباید دولت فقط ناظر کمی و کیفی امر بوده و نمایندگان حرفههای پزشکی در سازمان نظام پزشکی که منتخب قشر فرهیخته جامعه پزشکی هستند نظرات کارشناسانه خود را برای تعیین تعرفهها اعلام کنند.
شکوهی با اعلام این مطلب که در طول سال در جلسات مختلف کمیسیون تعرفه وقت گذاشته شد و به کمک خبرگان و کارشناسان زبده برای تعیین تعرفه کار کارشناسی انجام و تمام نکات مورد ارزیابی قرار گرفت؛ اذعان داشت: چگونه است که تمامی این کارشناسیها، وقت، عمر و هزینهها به یکباره نادیده گرفته شده و اعداد دیگری در دولت مصوب می شود.
عضو شورای عالی نظام پزشکی با ابراز تاسف از این که نظرات کارشناسی جامعه پزشکی در تعیین تعرفهها لحاظ نشده است، بیان داشت: با وجود این نوع تصمیم گیری چرا از سازمان نظام پزشکی نطر خواهی میشود؟
وی افزود: شاید گروههای پروانهدار از مظلوم ترین گروههای پزشکی باشند که صدایشان کمتر شنیده شده و در سال جدید که آب، برق، گاز و موارد مصرفی مطبها، بیمه منشیها، مالیات، حق مسئولیت فنی، طرح ترافیک و غیره افزایش داشته؛ حال با این افزایش ناچیز چگونه می توان به ارایه خدمات مناسب پرداخت و معشیت خانواده خود را هم تامین کرد.
شکوهی با بیان این که ماهها است که بیمهها مطالبات جامعه پزشکی را پرداخت نکردهاند، گفت: از دولتمردان و مسئولان رسانهها خواهشمندیم همه همکاران گروههای مختلف پزشکی را با یک تعداد بسیار معدود که درآمدهای نجومی دارند و اصلا بود و نبود بیمهها برایشان فرقی ندارد مقایسه نکنند.
وی با اشاره به این که همکاران ما با سیلی صورت خود را سرخ نگه داشتهاند و مشکلات معیشتی عدیده ای برای آن ها و خانواده هایشان ایجاد شده است، یاد آور شد: امیدواریم دولت تدبیر و امید با اتخاذ راهکارهای راهبردی و همه جانبه نگر، تدبیری مناسب بخرج دهد تا جامعه پزشکی امیدوارانه پیگیر معضلات حوزه سلامت باشد.
انتهای پیام/