وی افزود: نظارت های جدی بر مراکز توزیع کننده مواد مورد نیاز روزه داران ازجمله هتل ها ، رستوران ها ومراکزی که زولبیا ، بامیه، آش و حلیم عرضه می کنند در خصوص رعایت نکات بهداشتی داریم.
حریرچی ادامه داد: این نظارت ها شروع شده و در تمام طول ماه رمضان ادامه می یابد.
قائم مقام وزیر بهداشت در خصوص ظرف های یکبار مصرف که دراین مراکز برای توزیع مواد غذایی مورد استفاده قرار میگیرند، عنوان کرد: مردم برای خریداری مواد غذایی تا حد امکان از ظروف خانگی استفاده کنند چرا که غذای داغ در ظرف های یکبار مصرف سبب ایجاد خاصیت سرطان زایی در مواد غذایی می شود.
وی در پایان گفت: دستورالعمل های لازم برای نظارت بر مراکز ارائه کننده محصولات غذایی در ماه رمضان به تمام دانشگاه های علوم پزشکی کشور ابلاغ شده است.
انتهای پیام/