به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان،اززاهدان،؛حسن شاه ولی برافزود: کاشت خیار گلخانه ای در ایرانشهر در مهرماه هر سال انجام می شود و برداشت آن پس از یک دوره 38 تا 40 روزه آغاز و تا نیمه دوم خرداد ادامه دارد.
وی گفت: محصول خیار گلخانه ای ایرانشهر علاوه بر عرضه در بازارهای سیستان و بلوچستان به استانهای خراسان رضوی، جنوبی، تهران، اصفهان و شیراز نیز حمل شده است.
مدیر جهاد کشاورزی ایرانشهر افزود: نوبرانه بودن محصول، استقبال خوب خریداران و سودهی بالا، کاهش مصرف آب و افزایش سه برابری تولید محصول نسبت به فضای باز از علل استقبال کشاورزان از کشت محصولات گلخانه ای از جلمه خیار است.
انتهای پیام/ع