مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه از آغاز طرح تشدید نظارت و کنترل بهداشتی دامپزشکی کرمانشاه بر مراکز تولید، استحصال، فرآوری، نگهداری و توزیع فرآورده‌های خام دامی طی ماه مبارک رمضان خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ نادر پرور با بیان اینکه این نظارت‌ها از ابتدای ماه رمضان تا 19 تیر ادامه داردگفت:18 اکیپ نظارت بهداشتی این اداره در قالب 62 نفر بر بیش ازدو هزارمرکز تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی شامل قصابی‌ها، مرغ فروشی‌ها، ماهی فروشی‌ها و همچنین هتل‌ها، رستوران‌ها و کبابی‌ها نظارت می‌کنند.

وی با اشاره به نظارت‌های بهداشتی بر خودروهای حامل فرآورده‌های خام دامی اعم از شیر، گوشت، مرغ و آلایش‌های خوراکی، تاکید کرد: نظارت بر کشتارگاه‌های دام و طیور، سردخانه‌ها، کارخانه‌ها و واحدهای بسته بندی نیز توسط اکیپ‌های نظارتی انجام می‌شود.

پرورگفت:اکیپ‌های ثابت و سیار علاوه بر مرکز استان، در 13 شهرستان دیگر نیز نظارت‌های بهداشتی را بر عهده دارند.


انتهای پیام/پ



برچسب ها: کرمانشاه ، عرضه ، خام ، دامی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.